![]() |
Hadise Eurovision |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hadise EurovisionEurovision Her ne kadar, arkadaşı Kate Ryan'ın Eurovision 2006'da yarı finalde elenmesinden sonra, Hadise Eurovision'a katılmayı hiçbir zaman düşünmeyeceğini belirtmiş olsa da, Moskova'da düzenlenecek Eurovision 2009'a Türkiye adına katılması için teklif götüreceği adaylar arasında Şebnem Ferah ile birlikte adı geçmekteydi ![]() Ses örneği: "Hadise'nin Fast Life albümünde yer alan Düm tek tek şarkısı" Hadise'nin 2009 yılında çıkardığı İngilizce albümü Fast Life'ta yer alan ilk şarkıdır ve aynı zamanda 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye adına yarışıp dördüncü olan şarkıdır ![]() ![]() Dinlemekte problem mi yaşıyorsunuz? Medya yardımı sayfasına göz atın ![]() * Belçika'da birkaç tane ödül aldım, orada güzel başarılar yakaladım ve bunlar gurur verici şeyler tabii ki ama Türkiye'de de bunları yapmak istiyorum ![]() ![]() Eurovision 2009 yarışması için TRT tarafından seçilen Sinan Akçıl bestesi şarkı "Crazy for You (Düm Tek Tek)" oldu ![]() ![]() ![]() 16 Mayıs 2009 tarihinde Düm Tek Tek adlı şarkıyla Türkiye'yi temsil ettiği Eurovision Şarkı Yarışması'nda 177 puan alarak, Norveç, İzlanda ve Azerbaycan'ın ardından dördüncü oldu ![]() Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|