![]() |
Yenice Meslek Yüksekokulu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenice Meslek YüksekokuluYenice Meslek Yüksekokulu Tarihçesi Yenice Meslek Yüksekokulu, 1994-1995 Eğitim Öğretim Yılında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan tahsis edilen "Yeşilyurt İlköğretim Okulu"na ait binada eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() Meslek yüksekokulda eğitim öğretim Teknik programlarda Elsanatları, İktisadi programlarda Muhasebe bölümleri olmak üzere iki bölümde başlamıştır ![]() ![]() 2007-2008 öğretim yılı başında B Blok içerisinde Yüksekokula ait 112 öğrenci kapasiteli öğrenci misafirhanesi kendi olanaklarıyla açılarak öğrenci alımına başlamıştır ![]() ![]() Yüksekokulda 7 adet Amfi dizaynında derslik, bilgisayar laboratuarı, yabancı dil laboratuarı, 3 adet el sanatları atölyesi, kantin, internet salonu, yemekhane, kafeterya, konferans salonu, 3000 kitaplık kütüphane bulunmaktadır ![]() Öğrenciler Dikey Geçiş Sınavlarında büyük başarılar yakalamış olup, 2005 yılı DGS (Dikey Geçiş Sınavı)'nda 9 öğrenci, 2006 DGS'de 19 öğrenci 4 yıllık fakülteleri kazanmışlardır ![]() Yenice MYO Mezunlar Birliği Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Yenice Meslek Yüksekokulu Mezunlar Birliği 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ülkenin en büyük sorunlarından biri işsizlikle mücadele etmektir ![]() ![]() ![]() Okul haricinde mezun olan öğrenciler 2005 Yılında birliğini kurmuş ve Yenice MYO Mezunlar Birliği adı altında çalışmalarına devam etmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mezunlar sosyal buluşmaların haricinde okullarına düzenlemiş oldukları kampanyalarla adını duyurmuş ve googlede üst sıralarda yer almışlardır ![]() Yenice'nin ilk sitesi olma özelliğini koruyan bu site, uzun yıllar hizmet vermek için sağlam tabana kurulmuş ilkeli bir sitedir ![]() Yenice MYO Mezunlar Birliği Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|