|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, bingöl, ilköğretim, karlıova, okulu, yiğitler |
Yiğitler İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova Bingöl |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yiğitler İlköğretim Okulu Bilgileri Karlıova BingölBingöl'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okullarıı Erişim Bilgileri - Bingöl Karlıova'daki İlköğretim Okulları - Yiğitler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yiğitler İlköğretim Okulu Resimleri - Yiğitler İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Yiğitler İlköğretim Okulu,1946 yılında köy içinde ilkokul olarak açılmış 2002 yılına kadar hizmet vermiştir ![]() 1986 yılında ortaokul açılarak Yiğitler Ortaokulu adıyla hizmet vermiştir 1998 yılında 8 yıllık kesintisiz eğitime geçmesiyle ilkokul ve ortaokul birleştirilerek Yiğitler İlköğretim Okulu adını almıştır 2002 yılında yeni yapılan binaya taşınana kadar I Kademe köy içinde II Kademe eski ortaokulu binasında eğitim-öğretim yapılmıştır 2002 yılında yeni binanın yapılmasıyla tüm öğrenciler tek çatı altında toplanmıştır Okul adını Köyün adından almıştır![]() Yiğitler İlköğretim Okulu, Karlıova ilçe merkezine 32 km, Bingöl il merkezine 70 km uzaklıktadır Son yıllarda II Kademeye; çevre köylerden okulumuza öğrenciler gelmektedir![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz dört katlı olup, tek binadan oluşmaktadır 4 katlı ve kaloriferli olan okulumuzda 16 adet derslik, 1 adet fen laboratuarı, 1 adet bilişim teknolojileri sınıfı, 1 adet kütüphane, 1 adet müdür odası, 1 adet müdür yardımcısı odası, 1 adet rehberlik servisi odası, 1 adet spor odası, 1 adet arşiv odası, 1 adet çok amaçlı salon, erkek ve kız ayrı olmak üzere 4 katta toplam 32 kabin tuvalet bulunmaktadır![]() Okulumuz bahçesinde 2 adet lojman bulunmaktadır ve bu lojmanlar 2006-2007 eğitim-öğretim yılı başında onarımdan geçirilerek kullanıma uygun hale getirilmiştir ![]() Okulumuzun çevresi duvarla çevrili olup alanı yaklaşık 16000 m 2 ' dir Yiğitler İlköğretim Okulu Bingöl Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yiğitler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yiğitler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yiğitler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Yiğitler İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİNGÖL / KARLIOVA Adı: YİĞİTLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YİĞİTLER KÖYÜ Telefon Numarası: 4265231111 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİNGÖL - KARLIOVA - Yiğitler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|