![]() |
Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
bbk
![]() |
![]() Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek OlsunRegâib, Türkçede kandil geceleri dediğimiz mübârek gecelerden biridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu gecede öncelikle yapılması gereken, nefis muhasebesi ve manevi anlamda özeleştiridir ![]() ![]() ![]() ![]() Nefsiyle muhasebesini hakkıyla yapanlar ve iç dünyasına yönelenlerde görülen ilk değişim, bütün kötülükleri reddedip, Allah’ın yeryüzündeki halifesi olan insanın ıstıraplarını yüreklerinde hissetmeleridir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu geceden hakkıyla istifade edebiliriz inşlh ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek Olsun |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek Olsunarkadaşlar hepimizin regaip kandili mübarek olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek Olsun![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek Olsunewt inşalllah bu gece yaptığınız tum dualar kabul oluır hepimizin ve tum islam dunyasının regaip kandili kutlu olsnn
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek OlsunRabbim (c ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
alper1482
|
![]() Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek OlsunTüm müminlerin regaip kandili mübarek olsun!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
_bushra_
|
![]() Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek Olsunherkesin kandili mübarek olsn=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek Olsunhepinizin regaip kandili mübarek olsun arkdaşlar ve bu konuyu açan bahtiyar arkdaşımızada çok tşk ederim allah razı olsun vesile oldu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek OlsunTüm Müslüman aleminin Regâib kandini kutlarım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
hayko26
|
![]() Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek Olsun![]() bütün forumun kandili mübarek olsun arkadaşlar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
kezban
|
![]() Cevap : Tüm İslam Aleminin Regaib Kandili Mubarek Olsun![]() BENDE TEKRAR TEKRAR HERKEZİN REGAİP KANDİLİNİN MÜBAREK OLMASINI DİLİYORUM
![]() BU MÜBAREK GECEDE DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH
![]() |
|