![]() |
Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydın |
![]() |
![]() |
#1 |
_filiz_
|
![]() Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınarkadaşlar oyunumuz basit kısacası ben size sorumu soruyum oyuncu olsaydınız hangi dizide hangi karakter olmak isterdiniz şarkıcı olsaydınız hangi şarkıcı olmak istwerdiniz? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydın |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınoyuncu olsaydım eşref saatindeki reyhan olmak isterdim çünkü çok tatlı gerçi ceylan da çok tatlı ama ben reyhanı seviyorum şarkıcı olsaydım gülben ergen olmak isterdim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınouyncu olsaydım asideki asiyi olmak isterdim karakterlerimiz uyuşuyır :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınoyuncu olsam deli yürek filiminde
yusuf miroglunu oynardım şarkıcı olsam hakan taşıyan
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı OlsaydınOyuncu olsam İclal Aydın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
cansel
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınben şarkıcı olsam amy lee gibi eğer oyuncu olsam belçim erdoğan gibi bayılıom ikisinede |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı OlsaydınDizi kurtlar vadisi polat alemdar şarkıcı ümit besen olmak isterdim
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı OlsaydınDaha Hızlı Daha Öfkeli filmindeki BRİAN adlı oyuncuyu oynamak isterdim Şarkıcı olarak ise İsmail YK |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gulhan
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınserçedekı kızı oynamak isterdım sanatçılardanda zara olmak isterdım
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınoyuncu oLsam; qüLse birseL şarkıcı oLsam; aLmoranın soListi ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınoyuncu olsam menekşe ile halildeki menekşe ![]() ![]() şarkıcı olsam kolera ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınoyuncu olsam goldeki gomez sarkıcı ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
suskun
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınoyuncu oLsam sewda çiçeğindeki Leyla:) Şarkıcı oLsam Benqü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
1die
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydıniki aile dizisindeki babayı oynamak isterdim ![]() emra kınay yani
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Oyuncu veya Şarkıcı Olsaydınoyuncu olsam nurgül yeşilçay şarkıcı olsam kesinlikle şebnem ferah |
![]() |
![]() |
|