Doğum Gününüze Göre Hangi Hayvansınız? |
|
|
#1 |
|
gothicc_girll26
|
Doğum Gününüze Göre Hangi Hayvansınız?
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız? |
|
|
#2 |
|
b3Güm
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?Köpek Cekici ve populersiniz ![]() kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz![]() kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakişiyorsunuz![]() en sevdiğim hayvan :)köpişlerim de var :9 |
|
|
|
#3 |
|
_samyeli_
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?Köpek Cekici ve populersiniz ![]() kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz![]() kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakişiyorsunuz![]() ya begüm senle ben hep aynımı çıkıyoz ne :D
|
|
#4 |
|
b3Güm
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?doğum gününn ne zman samyeli :) |
|
|
|
#5 |
|
_samyeli_
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?15 aralık :) ya senin |
|
|
|
#6 |
|
b3Güm
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?9 aralık :) neden aynı olduğumuz anlaşıldı |
|
|
|
#7 |
|
_samyeli_
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?aa dayımın doğum günü heheh :))) |
|
|
|
#8 |
|
b3Güm
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?:D:D: iiyiyii |
|
|
|
#9 |
|
kezban
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?kuğu çıktı:D ama saydığı özellikler bana hiç benzemiyor Kuğu Cok hassas ve narinsiniz kolay aşık oluyorsunuz ne cok utangac ne cok girişkensiniz arkadaş grubunuzda kirilmamasi icin kollanan birisiniz ne alaka kezban ile:D
|
|
#10 |
|
b3Güm
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?bencede alaakasızzzzz ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?Test Sonucu: Panter Esrarengiz birisiniz Ne zaman nasil davranacaginiz pek belli olmuyor Çoğu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor Bu yuzden cok ilgi goruyorsunuz alakası yok beaa:D:D |
|
|
|
#12 |
|
pesimistt
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?Maymun Yerinde duramayan birisiniz cok arkadaşiniz var ve sosyal yaşaminiz cok renkli dedikoduyu biraz seviyorsunuz sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini duşunuyor dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz![]() bnmde bu çktı :D:D
|
|
#13 |
|
kezban
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?gothıcc sana panterim diyebilirmiyim:D:D:D |
|
|
|
#14 |
|
Emred
|
Cevap : Doğum gününüze göre hangi hayvansınız?Kedi Utangac ve sevimlisiniz tanimadiginiz insanlarla konuşmayi sevmez ama arkadaşarinizla herşeyi paylaşabilirsiniz arkadaş seciminde oldukca dikkatlisiniz sevilen birisiniz Birtek utangaç değilim diğerleri tutuyo |
|
Cevap : Doğum Gününüze Göre Hangi Hayvansınız? |
|
|
#15 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Doğum Gününüze Göre Hangi Hayvansınız?Kedi Utangac ve sevimlisiniz tanimadiginiz insanlarla konuşmayi sevmez ama arkadaşarinizla herşeyi paylaşabilirsiniz arkadaş seciminde oldukca dikkatlisiniz sevilen birisiniz eeeddd tam bennn ama ben tanımadıpım insanlarda konusamayı sewerimm
|