![]() |
Türk Toraks Derneği Vi. Kış Okulu - 23-27 Ocak 2007 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Toraks Derneği Vi. Kış Okulu - 23-27 Ocak 2007Türk Toraks Derneği VI ![]() Ülkemiz tıp fakülteleri ve eğitim hastanelerinde göğüs hastalıkları uzmanlık eğitimi almakta olan 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kış okulunda Göğüs Hastalıklarıyla ilgili temel konuların tümü, alanında yetkin eğitimciler tarafından aktarıldı ![]() ![]() ![]() ![]() TTD Kış Okuluna katılan asistanların konaklama ve katılım ücretleri, TTD tarafından karşılanmaktadır ![]() ![]() ![]() Kış Okulu slaytlarına ulaşmak için tıklayınız ![]() 23-27 Ocak 2007 İzmir Çeşme Ilıca Oteli TTDO Kış Okulunun Amacı: Türk Toraks Derneği Okulu Kış Okulu, ülkemiz tıp fakülteleri ve eğitim hastanelerinde göğüs hastalıkları uzmanlık eğitimi almakta olan 3 ![]() ![]() ![]() TTDO Kış Okulu Hedefleri: · Ülkemizde göğüs hastalıkları uzmanlık eğitimi almakta olan tüm asistanların eğitimine katkıda bulunmak, · Göğüs hastalıklarıyla ilgili ana konuların tümünün, konusunda yetkinleşmiş ve uzmanlaşmış eğitimciler aracılığıyla interaktif bir ortamda ve olgu temelli olarak tartışılmasını sağlamak, · Ülkemizdeki göğüs hastalıkları uzmanlık eğitimini standardize etmek, · Göğüs hastalıkları asistanları arasında tanışma, dayanışma ve işbirliğine imkan sağlamak, · Uzmanlık eğitimi veren farklı kurumlar arasındaki işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmak, · Göğüs hastalıkları asistanlarıyla göğüs hastalıkları uzmanlık derneği olan Türk Toraks Derneği arasındaki ilişki ve işbirliğini geliştirmektir ![]() TTDO Kış Okulu Yönetimi Kış okulu programı, asistanlarımızın talep ve gereksinimlerine göre ve Ülkemiz koşulları dikkate alınarak, TTD&nin Çalışma Grupları sekreterleri, asistan ve uzman doktor temsilcilerinden oluşan TTD Okulu Genel Kurulu tarafından hazırlanıp, TTD Merkez Yönetim Kurulunun onayıyla, TTDO Yürütme Kurulu tarafından organize edilmektedir ![]() ![]() TTDO Kış Okulu Yöneticisi Prof ![]() ![]() TTDO Başkanı toraks@toraks ![]() ![]() Faks: 0312 490 41 42 TTDO Kış Okulu Sekreteri Doç ![]() ![]() TTDO Sekreteri toraks@toraks ![]() ![]() Faks: 0312 490 41 42 Kaynak: toraks ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|