Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adet, aldım, evrak, gerekli, için, kulaklık, oğlum, sahıs, sayın, yetkili, ödemesi

Sayın Yetkili; Oğlum İçin 2 Adet Kulaklık Aldım. Sahıs Ödemesi İçin Gerekli Bütün Evrak...

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sayın Yetkili; Oğlum İçin 2 Adet Kulaklık Aldım. Sahıs Ödemesi İçin Gerekli Bütün Evrak...

sayın yetkili; oğlum için 2 adet kulaklık aldım sahıs ödemesi için gerekli bütün evrakları fındıklıdaki il sağlık biriminize teslim etim11 haziran 2008 evrak no:48909 ssk no: 16638066 tc no:14094049562 dir
sahıs ödemeleir ile ilgili bilgi almak için fındıklıdan bize bu mail adresini verdilerbizde bilgi almak için bize daha evvel mail attık gelen mailde fındıklı şahıs ödemeleri birimine gitmemizi yazmışınız biz nerden bilgi alacagız ödemeler için LLLLLL

3

Şahıs ödemeleri birimimiz fındıklıdadır Bu konudaki bilgileri Fındıklı dan öğrenebilirsiniztel: 0212 252 05 00

Kaynak: istanbulsgkgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com