|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrılarından, basit, boyun, egzersizlerle, kurtulun, omuz |
![]() |
Basit Egzersizlerle Boyun Ve Omuz Ağrılarından Kurtulun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Basit Egzersizlerle Boyun Ve Omuz Ağrılarından KurtulunGünlük yoğunluk ve strese bağlı kas ağrılarından birkaç dakikalık egzersizle kurtulabilirsiniz ![]() ![]() Omuz ve boyun kasları için gevşeme egzersizleri Birinci adım: Başlangıç pozisyonunuzu alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci adım: Başlangıç pozisyonunuzu alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üçüncü adım: Başlangıç pozisyonunuzu alın ![]() ![]() ![]() ![]() Dördüncü adım Başlangıç pozisyonunuzu alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bacaklar için gevşeme egzersizleri Birinci adım: Bir sandalyenin ön kenarına rahatça oturun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkinci adım: Bir sandalyenin ön kenarına rahatça oturun ![]() a) Ters yönde b) İkisini de saatin tersi yönde parelel c) İkisini de saat yönünde paralel Üçüncü adım: ayakta ya da oturarak yapabileceğiniz bir alıştırma ![]() ![]() ![]() ![]() Dördüncü adım Bu alıştırmayı ayakta alçak tabanlı ayakkabı ile ya da çıplak ayakla yapmalısınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : Bayposta ![]() |
![]() |
![]() |
|