|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anne, bebeğin, embriyosunun, evreleri, gelişim, insan, karnındaki, resimleri, süreci |
![]() |
İnsan Embriyosunun Gelişim Evreleri, Anne Karnındaki Bebeğin Gelişim Süreci Resimleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsan Embriyosunun Gelişim Evreleri, Anne Karnındaki Bebeğin Gelişim Süreci Resimleriİnsan Embriyosunun Gelişim Evreleri - Anne Karnındaki Bebeğin Gelişim Süreç Resimleri Anne Karnındaki Bebeğin Gelişim SüreciAnne karnında birkaç haftalık embriyo ![]() ![]() ![]() bu onun gelişiminin başlangıcı önünde uzun bir yol var bu insan gelişiminin ilk adımıdır bu durumdaki bır ınsan enbriyosu bir maymun embriyosundan ayırt edilemez ![]() ondan sonra göbek bağı kordonu ile anne vucudundan sağladığı besinlerle beslenmeye başlar birkaç haftalık ömründe gıdasını bağlı olduğu vitelino kesesinden sağlar ![]() gözler hala kapalıdır ![]() henüz anne bu hareketleri hissedemez ![]() eğer bu anda goğarsa hayatta kalabilmesi için çok büyük bir şansa ihtiyacı vardır ![]() ve parmaklarını emmektedir ![]() ![]() bütün embriyolar gibi zamanının çoğunu uyuyarak geçiriyor ve rüyalar görüyor ![]() ![]() birkaçgün içinde akçiger ve placenta dogum a saatler kaldığının sinyalini verecektir evet doğum sadece anne için acı verıcı değildir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
İnsan Embriyosunun Gelişim Evreleri, Anne Karnındaki Bebeğin Gelişim Süreci Resimleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnsan Embriyosunun Gelişim Evreleri, Anne Karnındaki Bebeğin Gelişim Süreci ResimleriBebeklerin Anne Karnındaki Gelişimi 1 ![]() ![]() görmesen de şimdiden sevdiğini biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gelişmeler, sende biraz yorgunluk ve ağrıya neden olabilir ama beni çok sevdiğin için bütün bunlara katlandığını biliyorum ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() Peki size el salladığımı görebiliyor musunuz? Ayrıca parmağımı da emebiliyorum ![]() gerilerde kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() edebilirim ![]() yapmayı ve benim için bol kalsiyum almayı unutma ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() civarında ![]() ![]() ![]() 7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gelişiyor ![]() ![]() 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hazır mısınız, ben geliyorum! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|