|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
erkek, göğüs, hakkında, jinekomasti, tedavisi |
![]() |
Jinekomasti Erkek Göğüs Tedavisi / Jinekomasti Erkek Göğüs Tedavisi Hakkında... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jinekomasti Erkek Göğüs Tedavisi / Jinekomasti Erkek Göğüs Tedavisi Hakkında...Jinekomasti yaptıranlar çok detaya inmemişler ![]() ![]() Herkes gibi denize giremiyor ve herkes gibi dalga geçiliyordum ![]() ![]() ![]() Bu durumu netten araştırdım ve sonra da ailemle konuştum ![]() ![]() ![]() ![]() Bu operasyona başvurmak isteyenler öncelikle endokrinoloji uzmanına giderek hormonalmı değilmi baktırmaları gerekmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Araştırmalardan sonra en uygun ücretle üniversitelerin hasteneleri karşıma çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor ile herşeyi konuştuk ve göğüslerimin fotoğraflarını çeşitli açılardan çekti ![]() ![]() ![]() ![]() Sadece göğüs olacağım için içime çamaşır giyeyim dedim ancak izin vermediler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Size tavsiyem imkanınız özel olmaya yetiyorsa fazla beklemeden olun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ameliyatı olurken Sağlık karnem çıkmamıştı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Jinekomasti Erkek Göğüs Tedavisi / Jinekomasti Erkek Göğüs Tedavisi Hakkında... |
![]() |
![]() |
#2 |
themustanq35
|
![]() Cevap : Jinekomasti Erkek Göğüs Tedavisi / Jinekomasti Erkek Göğüs Tedavisi Hakkında...S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce hangi bölümü gittin ne tür sorunlar yaşadın biraz daha anlatabilirmisin? Endokrinoloji ve Jinekomasti hangi bölümde? |
![]() |
![]() |
|