|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| anlaşılan, dinleyenler, sözleri, tarafından, yanlış, şarkı |
Dinleyenler Tarafından Yanlış Anlaşılan Şarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
pesimistt
|
Dinleyenler Tarafından Yanlış Anlaşılan Şarkı SözleriGundogarken "Ankara'dan Adil geldi,elde bir ayran tavasi,Adem Baba beni cok severmis ![]() ![]() " Dogrusu Neymis ??? "Ankara'dan abim geldi,evde bir bayram havasi, annem babam beni cok severmis ![]() ![]() " Bulutsuzluk Özlemi "İsvicre'de hayat bayram olmadi yaaa ![]() ![]() " Dogrusu Neymis ??? "Hicbir kere hayat bayram olmadi ya da ![]() ![]() " Teoman "Gorumceler,borulceler ![]() ![]() " Dogrusu Neymis ??? "Gonulcelen,gonulcelen ![]() ![]() " "bir bankta kulesi ustund e" ya da "bir pasta puresi ustunde" Dogrusu Neymis ??? "Bir bar taburesi ustunde" Tarkan "Sen uzumle gulum,incir yee ![]() ![]() " Dogrusu Neymis ???"Sen uzulme,gulum incinme ![]() ![]() " Hulya Avsar "Yasemin,derdin ne?? ![]() " Dogrusu : "Yar senin derdin ne? ![]() " MFÖ "Mustafaaaa,yagmur var İstanbul'daaa ![]() ![]() " Dogrusu Neymis ???"Bu sabah yagmur var İstanbul'da ![]() " Levent Yuksel "Dolmuslaar havalandiiii ![]() " Dogrusu Neymis ???"Son kuslaar havalandi ![]() ![]() " Askin Nur Yengi "Hayir anmiyorum ![]() " Dogrusu Neymis ???"Ay inanmiyorum ![]() " Yasar "Sonra postacilar iser,yagmurlar bitince ![]() " Dogrusu Neymis ???" Sonra postacilar ise,yagmurlar bitince ![]() ![]() " "Ya bu gece gel ya da delirecem ![]() ![]() " Dogrusu Neymis ???"Ya bu gece gel ya da gelir ecel ![]() ![]() " Ferda Anil Yarkin Kiminle gittiysen orda kal usandim hatta he portakal" Dogrusu Neymis ???"Kiminle gittiysen orda kal,usandim hatta hep orda kal!" Sibel Can "Gideni bos ver! ![]() Gelene hos gel!![]() Dinde baska caresi yok!![]() " Dogrusu Neymis ???"Gideni bos ver,gelene hosgeldin'de,baska caresi yok ![]() ![]() " Oya-Bora "Kalk gidelim be sarayli,bakti ki saydam kalayli ![]() " Dogrusu Neymis ???"Kalk gidelim be sarayli bak dikiz aynam kalayli ![]() " Mirkelam "Ulannn ![]() ![]() Kulaklarin cinlasin![]() " Dogrusu Neymis ???"O an kulaklarin cinlasin ![]() " Sezen Aksu "Ensende tutuklu kaldim ![]() " Dogrusu Neymis ???"Ben sende tutuklu kaldim ![]() " Yildiz Tilbe "Hafize Abla,ask vurur insana ![]() " Dogrusu Neymis ???"Hafife alma,ask vurur insana ![]() " ALINTIDIR!!!
Cevap : Dinleyenler Tarafından Yanlış Anlaşılan Şarkı Sözleri |
|
|
#9 |
|
black__eyes
|
Cevap : Dinleyenler Tarafından Yanlış Anlaşılan Şarkı Sözleriqzldi (: tşkLr ![]()
|
|
|
|
#10 |
|
cansel
|
Cevap : Dinleyenler Tarafından Yanlış Anlaşılan Şarkı Sözlerisüperdi teşşekürler
|
|
#11 |
|
alper1482
|
Cevap : Dinleyenler Tarafından Yanlış Anlaşılan Şarkı SözleriMükemmeldi ya 25![]() Teşekürler
|
|
|
|
#12 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Dinleyenler Tarafından Yanlış Anlaşılan Şarkı Sözleripesimist bunlar harika ya ![]() ![]()
|
|
#13 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Dinleyenler Tarafından Yanlış Anlaşılan Şarkı Sözlericoq qzLdii yhaa 25tşkLr ![]() adaşımm![]() (:
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|