|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kavurma, pişirme, soteleyerek, yemek, yiyecekleri, yöntemiyle |
![]() |
Kavurma - Yiyecekleri Soteleyerek Pişirme - Kavurma Yöntemiyle Yemek Pişirme |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kavurma - Yiyecekleri Soteleyerek Pişirme - Kavurma Yöntemiyle Yemek PişirmeKavurma (Soteleme) Vikipedi, özgür ansiklopedi Kavurma ya da Soteleme yiyeceklerin yüksek sıcaklıkta ve az miktarda yağ kullanılarak pişirilmesi işlemidir ![]() Kavurma yöntemi bir yemeği hazırlamak için kendi başına kullanılabileceği gibi bazen sadece yemeğin hazırlanmasındaki bir kademedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kavurma işleminin amacı yemeklerin yüzeylerindeki şekerlerin karamelleşerek lezzetlerini arttırmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|