![]() |
Düşündürücü Bir Şiir |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Düşündürücü Bir ŞiirGoogle'da arama yaparken rastladığım bir şiirden öylesine etkilendim ki,yüzüme birşeyler tokat gibi çaprtı sandım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işte o şiir ![]() Bir Film Oynandı Yaşları ne olursa olsun; ‘’Bir kere gelinip,bir kere geçilen dünyadan’’ 2003 yaşam çemberine rastlayanların anlatacakları çok şey vardır gelecek kuşaklara…Dünya milenyum çağında olsa bile… O günleri,yani 2003 mat ve nisan ayını yaşayan çocuklar anı güçlerini muhafaza edemeseler bile;Irak’ta ki olayları biraz büyüklerinden bir masal gibi dinleyecekler ![]() ![]() ![]() Her türlü tören yasaklansa da;cansız can olmuş yaşıtlarını düşüncelerinde belli etmeden anacaklar… Uzaklardan,çok uzaklaran Irak’a gelen yok edici bir gücün,yok edici bir gücü yok ederken yok olan yaşıtlarını hayallerin de yaşatacaklar…Tıpkı unutamayacakları bir film gibi… Bir film oynadı Uzakta, Çok uzakta… Ekranda bir film oynamakta Bir elma soydum Bunu kendimce oyundan saydım Bir dilim çocuğa, Bir dilim bana… Bir dilim çocuğa, Bir dilim çocuğa… Ben uzanmışken yatakta Uyandım ki sabah olmakta Uzakta Çok uzakta Baktım film hala oynamakta Çocuk ağlamıyor Çocuk elma yememiş Çocuk cansız can olmuş Uzanmış yatıyor toprakta Çocuk Irak’ta Bir film oynadı Uzakta Çok uzakta Çocuklar hala ağlamakta Sabri Gülal |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TEMUR38
|
![]() çok güsel paylaştığın için teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() gerçekten çok güzel bi şiir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Düşündürücü Bir Şiir |
![]() |
![]() |
#6 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Düşündürücü Bir ŞiirYaşanan vahşete sessiz kalmakla hepimiz bu zulmün bir parçası değilmiyiz? Neredesin Osmanlı neredesin Osmanlı'nın dünyaya tatbik ettiği İslam,göreniniz duyanınız var mı? Bugün Osmanlı'nın yüzyıllar boyunca huzur içinde yaşattığı milletler kan ağlamakta,dünya sanırım gerçek Müslümanlara muhtaç! ![]() ![]() ![]()
![]() |
|