![]() |
Bu Gece İntihar Vaktidir |
![]() |
![]() |
#1 |
kezban
|
![]() Bu Gece İntihar Vaktidirbu gece durdu zaman son dakikanın bitmesine az kaldı bu gece durdu zaman karar vaktidir artık bu sevdada son beş saniye kalmıştı dünyaya dair, bu gece durdu zaman bu gece bitim vaktidir bu gece yok olma yada yok olmama ugruna yok etme bu gece ezme vaktidir yada ezikliğin en derinine inme bu gece karar vaktidir ya intihar ya sensizlik bu gece sensizliğin son günü, yalnızlıgın başlangıcı bu gece intiharın vaktidir bu gece son gece kalmadı artık hayata dair bir parca bu gece son pazılı koyuyodum ki yerine zaman durdu bu gece tükendi dert bu gece beklendi umut,gelmedi bu gece bir bitiş vaktidir, ya sensizliğin yada sevgimin bu gece intiharın vaktidir bizi ya ölüm ayırmalı yada ya ölüm isyanlara gebe bitemez bu sevda bu sevdayı ya ölüm noktalamalı ya ölüm saklı kalan cümlelerle bitemez bu sevda nefes almak yaramıyormuş insana aklında bir leyla olmadıkça bu gece isyan vaktidir bu gece ölümün nefesidir bu gece intihar vaktidir sen bilmessin bu yaşananları sen anlamazsın burda yazanları bu gece intihar vaktidir bu sevdayı ya ölüm noktalamalı ya ölüm sevgi kırıntıları ile bitemez bu sevda pilini değiştirdim saatin birazdan çalışmaya başlar yeniden son beş saniye kalmıştı ya hayat dair oda tükenir ardından geride kalan ise bilekleri kesilmiş yüreği incilmiş biriciğim dediğisevgisi kalbinden uçup gitimiş bir kız çocuğu bu sevdanın bitişi ölüm olmalıydı zaten bu sevdayı ya ölüm bitirmeliydi ya ölüm yaşanmayı bekleyen boş hayellerle sürmez bu sevda
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Gece İntihar Vaktidir |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Bu Gece İntihar Vaktidirşimdi öldürcem kendimi =(bu ne kezban öldürcen bugün beni=(:img-cray: yüreğine sağlık ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bu Gece İntihar Vaktidir |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Bu Gece İntihar Vaktidirsen ölürsen ben ne yaparım şekerim ![]() |
![]() |
![]() |
|