|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakanlığı, dair, değişikliği, değişiklik, görevde, personeli, sağlık, unvan, yapılmasına, yükselme, yönetmeliğinde, yönetmelik |
![]() |
Sağlık Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 21-02-2007 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sağlık Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 21-02-2007Atatürk Üniversitesinden: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ÖNLİSANS EÐİTİM-ÖÐRETİM VE SINAV YÖNETMELİÐİNDE DEÐİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 : 17/10/2002 tarihli ve 24909 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Atatürk Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Önlisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 27 nci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir ![]() a) Öğrencilerin, Üniversite veya Devlet hastanelerinden ya da Sağlık Bakanlığı ile anlaşmalı özel hastanelerden alacakları sağlık kurulu raporu ile belgelenmiş bulunan sağlıkla ilgili mazeretlerinin olması, MADDE 2 : Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer ![]() MADDE 3 : Bu Yönetmelik hükümlerini Atatürk Üniversitesi Rektörü yürütür ![]() Resmi Gazete Sayı : 26441 Resmi Gazete Tarih : 21-02-2007 |
![]() |
![]() |
|