![]() |
Yağmurun Şiiri |
![]() |
![]() |
#1 |
kezban
|
![]() Yağmurun ŞiiriYAĞMURUN ŞİİRİ
Gelişin gibi gidişinde başka bir mevsimi getirmişti bana Bir sonbahar akşamı yağmur seslerine karışmıştı elveda diyişin Sürüklemiştim ruhumu sokaklara Bir yağmur yağıyordu,bir ben yürüyordum zaman durmuştu sanki,yaşadığımı bir tek yağmur seslerinden anlıyordum ![]() İçime ince bir soğuk çökmüştü sanki Saçlarım ıslak,yüzüm ıslak,gözlerimde yaş Bir ben ağlıyorum bir bulutlar bu gece yağmurlar saçımı,gözyaşlarım yüzümü ıslatıyor bu gece ![]() Şemsiyemi açıyorum sonra,yürümeye devam ediyorum ![]() yağmur damlalarının her biri ayrı bir ahenkle çarpıyor şemsiyeme On binlerce yağmur tanesi,on bin ayrı sesi Sanki hayat denilen şiiri okuyor bana ![]() Kaldırımlarda yüzün havada kokun var Rüzgar adını fısıltıyor kulağıma Yağmurlar bir onlar anlıyor derdimi Bir onlar okuyor bana teselli şiirini ![]() Dinle!Muhakkak duyacaksın uzaklardan gelen kahkaha seslerini Dinle!Sana yağmurlar anlatacak seni ne kadar çok sevdiğimi Duy!Bari bu son anda duy acıma hissini Dinle!sende duyacaksın yağmurun söyledii ayrılık şiirini ![]() Hangi yağmurdu bizi böyle tarumar eden Hangikasırga,hangi afetti söyle! Bir kor gibidüşmüştüya aşk ateşi gönlüne Hangi sel alıp gitti kalbini söyle! Hangi yağmur sildi benim bıraktığım izleri? Hangigecenin sabahında yabancı kaldım sana? Söyle hangi yağmur silebilir sence seni? Sence unutup silmek yakışırmı bana? Ağlama deme bana sakın Bu düşen yağmurlar nasıl son yağmur değilse hayatta Gözyaşlarımında sonu değil, sonum hicran olsada! DİNLE!SEN SAĞDECE DİNLE YAĞMURLARI KULAĞINDA BÜYÜK İZ BIRAKACAK AYRILIK MISRALARI!!! KEZBAN ÇINAR
![]() |
![]() |
Cevap : Yağmurun Şiiri |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Yağmurun Şiiriarkadaşlar tesekkürlerinizi şiirimi begendiniz anlamında yorumluyorum ama keske bir iki kelime yaorum yapsaydınız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Yağmurun Şiiribirbirine ahenkli bi şekilde uyumlu kelimeler seçmişsin kezban ![]() insanın bazen düşünüpte kelimelere dökemediği şeyleri dile getimişsin ![]() yüreğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Yağmurun ŞiiriNe desem bilemiyorum ancak benim için yağmurların anlamı gerçekten çok büyük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gulhan
|
![]() Cevap : Yağmurun Şiiriemegıne saglık
![]() |