![]() |
Mal Sevgisi Kalbi Kaplamamalı!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Mal Sevgisi Kalbi Kaplamamalı!!!Büyük fıkıh (hukuk) bilgini, Hanefi mezhebinin kurucusu İmam-ı Azam Ebû Hanîfe'nin (VIII ![]() ![]() ![]() - Ya imam, gemin battı! ![]() ![]() ![]() İmam-ı Azam bir anlık tereddütten sonra - Elhamdülillah dedi ![]() - Bir müddet sonra aynı adam yeniden gelip haber verdi: - Ya imam, bir yanlışlık oldu batan gemi senin değilmiş ![]() İmam bu yeni habere de: - Elhamdülillah, diyerek mukabele etti ![]() - Ya imam, gemin battı diye haber getirdik "Elhamdülillah" dedin ![]() ![]() İmam-ı Azam izah etti: - Sen gemin battı diye haber getirdiğinde iç âlemimi, kalbimi şöyle bir yokladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mal Sevgisi Kalbi Kaplamamalı!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Mal Sevgisi Kalbi Kaplamamalı!!!ALLAH razı olsun sudenaz çok anlamlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
jasmine
|
![]() Cevap : Mal Sevgisi Kalbi Kaplamamalı!!!doğru dünya malı dünyada kalır bizim olsada olmasada emeğine sağlık sudenazcım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Mal Sevgisi Kalbi Kaplamamalı!!!paylaşımalrınız için ben teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|