|
|||||||
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hırvatistan'ı Eleyebilir Miyiz? | |||
| Evet |
|
11 | 91.67% |
| Hayır |
|
1 | 8.33% |
| Oylayanlar: 12. Bu oylama kapalı | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eleyebilir, hırvatistanı, miyiz |
Hırvatistan'ı Eleyebilir Miyiz? |
|
|
#1 |
|
Equinox
|
Hırvatistan'ı Eleyebilir Miyiz?Evet arkadaşlar ![]() ![]() belki hak ettik, belki de çok şanslıydık![]() ![]() Sonuçta çeyrek finale kadar geldik ![]() sizce yarı finali görür müyüz??? ne dersiniz![]()
|
|
#2 |
|
kezban
|
Cevap : Hırvatistan'ı Eleyebilir Miyiz?evet görürüz hırvatistan zorlu bir rakıp e bide geçmişimiz varmış 12 yıl evvelinden ama biz son dakıka süprizini seven bir milletiz onlarada yaparız inş bir süpriz
Cevap : Hırvatistan'ı Eleyebilir Miyiz? |
|
|
#3 |
|
kar_tanesi
|
Cevap : Hırvatistan'ı Eleyebilir Miyiz?Bizim futbolcularımız baştan asılmıyorlar maça Bakıyorlar ki maçı kaybetcez son dakikalarda her şeyi halletmeye çalışıyorlar Ama her sonuçta kalbimiz onlarla İnşallah kazanırlar Onlarda bu yetenek var Tabii ki maça baştan asılırlarsa![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
_samyeli_
|
Cevap : Hırvatistan'ı Eleyebilir Miyiz?kazanmalarını elbet bende isterim ama zor gibi görünyo ![]() inşallah bu maçtada kendilerni gösterirler![]()
|
|
|
|
#5 |
|
seyito
|
Cevap : Hırvatistan'ı Eleyebilir Miyiz?elememiz bence içten bişle değil çok kolay eleriz
|
|
|
|
#6 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Hırvatistan'ı Eleyebilir Miyiz?Umarım eleriz:) |
|
|
|
#7 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Hırvatistan'ı Eleyebilir Miyiz?ben cE Hırvatlar Bize Gol Atmaya Korkacak :D Son İki Maçtata Önce Yedik Sonra Attık Ve EMinim onların Da Golcu oyuncuları Bize GOl Atmaya Korkacak |
|
|
|