Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorugebelikte kaşıntı

Soru:"Gebelikte Kaşıntı"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Gebelikte Kaşıntı"

merhaba ersan bey şu an gebelikte 28 haftadayımşu güne dek bir sıkıntım yoktuAncak son günlerde vücudumda kaşıntılar mevcutGörünürde herhangibir kızarma veya kabarcık hiçbirşey yokkaşıntı sırtımda oluyoryaklaşık 5 gündür bu sıkıntım mevcutKan değerlerimin hepsi normal olmasına karşı bu durumum normal midir?ne yapmalıyım?şimdiden teşekkürler
UzmDr Ersan ŞENER

05 20:39:45

özlem hanım her hafta kanda alkalen fosfataz enzimine bakılması gerekiyorGebelikte safra atılımı yavaşladığında (Tıbbi ismi gebelik kolestazı) bu enzim yükselmeye başlarSıklıkla hasta başlangıçta sadece kaşıntıdan yakınırBu enzim seviyesine bakılmadı ise baktırn yükselmeye başladı ise bebek erken alınması gerekebilirYüksek değilse cildiye uzmanından yardım alınSelamlar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com