Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sorusol kasığımda ve belimde regli dönemlerimde ağrılarım oluyor

Soru:"Sol Kasığımda Ve Belimde Regli Dönemlerimde Ağrılarım Oluyor"

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Soru:"Sol Kasığımda Ve Belimde Regli Dönemlerimde Ağrılarım Oluyor"

merhabalar Ersan bey ben 20 yaşında bir bayanım benim özellikle sol kasığımda ve belimde regli dönemlerim başta olmak üzere beni rahatsız edecek kadar fazla ağrılarım oluyo
bu ağrılar son günlerde sıklaşmaya başladı Bunu nedeni ne olabilir sizceRegli dönemlerimde ağrılarımdan dolayı hayatla alakam kesiliyor bunun içinde önerebileceğiniz bir ilaç varmı acaba?şimdiden tesekkürler
UzmDr Ersan ŞENER

0805 15:41:49

Selamlar, bu durumun eğer organik yani yapısal bir sebebi varsa ki(rahimin arkaya yatık olması ya da ur , çukulata kisti vb) ultrasonografik muayene ile tanı konulabilirBöyle bir anormallik tespit edilmedi ise, adet döneminizde ve adetiniz bittikten birkaç gün sonra CA 125 serum seviyesinin tespiti gerekirAradaki fark çok yük****e endometriozis araştırılmalıdırTüm bunlar yoksa medikal tedavi gerekirMuayene bulgularınız normalse "Agnucaston tabletgünde 1 adet" 3 ay öneririmSelamlar

Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com