|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| soruevre 3 karpal tünel sendromu ile uyumlu elektrofizyolojik bulgular |
Soru:"Evre 3 Karpal Tünel Sendromu İle Uyumlu Elektrofizyolojik Bulgular" |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Evre 3 Karpal Tünel Sendromu İle Uyumlu Elektrofizyolojik Bulgular"Ben 25 yaşındayım inşaat sektöründe çalışıyorum Yaklaşık 2aydıruyuşukluk oluyor ellerimde Çoğu zaman hissetmiyorum Elimde şişkinlikoluyor Hastahaneye gittim ilaç verdiler biraz kullandım Ama faydasınıgörmedim Ve tekrar doktora başvurdum EMG istendi Ve EMG sonuçlarıçıktı Ama randevu tarihine daha 15gün var Sonuçlar:sonuç: HASTANIN YAPILAN SİNİR İLETİ ÇALIŞMALARINDA BİLATERAL ORTA DERECEDE EVRE 3 KARPAL TÜNEL SENDROMU İLE UYUMLU ELEKTROFİZYOLOJİK BULGULAR ELDE EDİLDİ ![]() ![]() Acaba sonuçların nasıl olduğunu öğrenebilirmiyim![]() ![]() ![]() ![]() Elimde çok ağrı olduğu için acaba mümkünse biraz erken cevaplıyabilirmisiniz ![]() ![]() tşk ederim Prof Dr Safiye Bilgin31 05 00:04:59Merhaba Ödemler sinire baskı yaparak uyuşmalara yol açabilir Sizin el şişkinliklerinizin sebebini de incelemek lazım Bileğinizi çok fazla hareket ettirmeden bir süre geçirmenizi ve B grubu vitamin almanızı öneririm Ayrıca B12 vitaminiyle tiroid testleri ve şeker yükleme yapmanızı da tavsiye ederim İyi günler _____ Prof Dr Safiye Bilgin _____ EEG (Elektroensefalografi) _____ 0216 478 16 94Yazının Orjinali için Lütfen www saglikdanis com adresini ziyaret ediniz![]() |
|
|
|