Kahvehane Muhabbetleri |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Kahvehane MuhabbetleriMasa kurulmuş dörtlü tamamlanmış okey başlamıştır ![]() Tabi okeyi iddalı olan masanın seyirciside bol olur ama seyircilerden sazan olan varsa oyunun gidisi hiçte iyi olmaz ![]() Allah Hüseyin abimize sabır versin ![]() ![]() (seyirci) ![]() Hüseyin abi okeydeki taşlardan neden ikitanesini ters çevirdin, küsmüsün onlarla![]() La Hamit sus ![]() (rakip) ![]() Ooo Hüseyin abi çift okey ha bakıyomda hızlı gidiyon o zaman ben açayım, oyun uzun sürsün![]() O elin çayları Hüseyin abiye kalir ![]() (seyirci) ![]() Ya hüseyin abi neden tüm taşlardan iki tane var, nee cöpcatanlıkmı yapıcan![]() Ula Hamit kalksana masadan ![]() Ne o Hüseyin abi içtigim iki caymı cok geldi teesüf ederim ![]() (rakip) ![]() Beyler ben dönmüyorum okeye Hüseyin abi çifte gidiyor bitiyim bari![]() O elinde çaylari Hüseyine kalır ![]() Hamit masadan kalkar, Hüseyin abi ve ekibi yeni oyuna baslamistir ![]() Hamdi oturacak yer bulamaz yine gelir ayni masaya ![]() Yeni oyunun bitmesine az kalmıştır ![]() Hüseyin abi keyiflidir eli iyidir![]() Fakaat![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hüseyin abi ![]() ![]() ![]() La hamit tek laf edersen seni vururum ![]() ![]() ![]() Ya Hüseyin abi bak ne diyecegim ![]() ![]() ![]() Hamit suslan ineklik etme ![]() ![]() ![]() Hüseyin abi dedik saygi gösterdik ne inek felan ![]() ![]() ![]() Senin sayginada suygunada ![]() ![]() ![]() Hüseyin abi bak ne diyecegim ![]() ![]() ![]() Deme lan deme deme deme ![]() ![]() ![]() Bu arada Hüseyin abi biter keyifle fakat yanlis tasa acmistir,dogal olarak oyunu kaybeder![]() ![]() ![]() Hüseyin abi sana yanlis dizmissin diyecektim be abi dedirtmedin ki![]() ![]() Caylar Hüseyine kalir, Hüseyin masadan ucarak Hamite kafayi indirir, sandalye, masa, cam derken kahvede biraz hasar görür ![]() Sonuc karakola gidilir, masraflar Hüseyin abiye kalmistir, kavgayi o cikardigi icin ![]() tabi kahvede baska muhabbetlerde vardir genelde cayci ile müsteri arasinda yasanir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocum bi cay getir duble olsun ![]() ![]() ![]() ![]() kac seker abi ![]() ![]() ![]() ![]() 5 seker at aslanim ![]() ![]() ![]() Abi bes tanede ben vereyim agda yap istersen ![]() ![]() ![]() killigin alemi yok ![]() ![]() ![]() ![]() Rifki 5 cay getir biri acik olsun ![]() ![]() ![]() ![]() Olur abi hangisi acik olsun ![]() ![]() ![]() ücüncü, salim daha akilli bi cirak bulamadin mi bu salakla bizi ugrastiriyon, cirak cirak degil mubarek cem yilmaz ![]() ![]() ![]() Oglum masaya kagit getirsene ![]() ![]() ![]() ne kagidi abi ![]() ![]() Kesekagidi, yoksa tuvalet kagidi, ne kagidi olacak 51 kagidi dangalak ![]() ![]() ![]() ne alirsiniz abi ![]() ![]() ![]() Bugün degisiklik olsun cay icelim be kocum ![]() ![]() Abi dünde cay icmistini nesi degisiklik bunun ![]() ![]() Hadi yaaaaaaaa![]() ![]() ![]() o zaman acik bir cay icelim ![]() ![]() Kahvehaneye degisik insanlar girip cikar![]() Degisik seyler olur, dilenci, pazarlamaci, bohcaci, kahveye girer![]() ![]() ![]() ![]() Allah rizasi icin su fakire bir sadaka ![]() ![]() ![]() Usta cami iki sokak ileride ![]() ![]() ![]() ![]() Celik tencereler bakmak istermisiniz abiler ![]() ![]() ![]() ![]() Celik cay bardagi varsa bakalim kahvecinin ciragi biraz sakarda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bohcaci geldiiiiiiiiiiiiii haniiiiiiiiimmmm der iceri dalmasiyla cikmasi bir olur garibimin sicaktan dolas dolas beyni sulanmistir kahvehane oldugun ancak farketmistir![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
kar_tanesi
|
Cevap : Kahvehane Muhabbetlerisüperrrrr yaaaa teşekkürler |
|
|
|