![]() |
Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
onur02
|
![]() Kızlara Atılan Laflar ve Verilen CevaplarNe kadar güzelsiniz - Biliyorum ![]() ![]() ![]() - Pardon yenge -mekan haydarpasa -pardon saati sorablir miyim? -surda kocaman yazio göremiyo musun? Adam kizin oturdugu masaya yaklasir yanindaki bos sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle -Bos musunuz -Hayir arkayi besledik gör müyon mu -Ben sandalye için sormustum -Ben sizi yanliz birakayim o zaman tanismak isteyen erkek kizin masasinda birsey arar gibi yapar ![]() ![]() ![]() sonunda kiz dayanamaz ve sorar - ne ariyorsunuz siz - sizinle tanismak için güzel bir bahane ariyordum, ama bulamadim - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlisinnn" mi demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! -Daha önce tanismis miydik yavrum -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk - Pardon tanisabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla - Tanrim ![]() ![]() ![]() - Ben o kadar vakit kaybini göze alamazdim - Nasil??? - Nas diyorum kisa ve öz -Kiz köpek gezdirmektedir; - ehhehe ne sevimli sey ![]() ![]() ![]() - Parcalar bile - Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam sansimi diyosun - sizi birine benzetiyor gibiyim? - siyah kusak var bende ![]() ![]() ![]() ![]() -kabaligimi maruz görün ![]() -makyaj ![]() -hayir hayir bu cenabi allahin bir güzelligi olmali -bilemiyorum allahla isim olmaz ![]() - ??! -kaçar- - pardon bayan bisey sorabilirmiyim ? - tabii ![]() ![]() - bu ne güzellik ?? - hangisi -pardon saatiniz var mi acaba? --yok maalesef ![]() ![]() ![]() -bende var ![]() ![]() ![]() -iyi güle güle kullan - pardon saatiniz var mi acaba? - yok, maalesef ![]() - aliriz? - yemezler -merhaba, saat var mi -ne? -saat diyorum ![]() -eee -kaç olmus acaba ![]() -ne oldu randevun mu var ![]() -yoo ![]() -o halde niye soruyorsun -merak ettim de -bi git be!! - Pardon isminizi ögrenebilir miyim - Naapcan - Kalbime kaziycam, kimse unutturamasin diye - Ha çok romantigim diyosun - Evet ![]() ![]() ![]() - Peki embesilligini gizleyebilecek bi özelligin var mi -Pardon tanisabilir miyiz -2 soru sorcam bilirsen tanisiriz -1-Cumhurbaskanimizin adi -Erdogan -daaaaat 2- ekmek kaç YTL -YTL mi o ne -daaaaaaaaat hadi canim hadi seni televoledeki mankenler paklar - Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki ![]() ![]() ![]() - Allala enteresan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Upss - bayaannn gülüsünüz ne kadar tatli ![]() - hayir semerci senin gibi eseklere semer dikiyoo |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplar |
![]() |
![]() |
#2 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplargüsel eline sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
haticee
|
![]() Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplarpaylasım için saol tşkrler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gulhan
|
![]() Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen CevaplarNe kadar güzelsiniz - Biliyorum ![]() ![]() ![]() - Pardon yenge süperdı buu emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplar-kabaligimi maruz görün ![]() -makyaj ![]() -hayir hayir bu cenabi allahin bir güzelligi olmali -bilemiyorum allahla isim olmaz ![]() - ??! -kaçar- - Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki ![]() ![]() ![]() - Allala enteresan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Upss ikisini çok beqendmm ![]() ![]() tşkLEr (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Kızlara Atılan Laflar ve Verilen Cevaplarsüper bi paylaşım olmuş emeğine nazaran :D |
![]() |
![]() |
|