![]() |
Vali'ye Öğrencinin Elini Öptüren Soru! |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Vali'ye Öğrencinin Elini Öptüren Soru!Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, inceleme yaptığı ilköğretim okulunda sohbet ettiği öğrencilerden birinin yönelttiği "8 tane 8 nasıl 1000 eder" sorusunu bilemeyince küçük kızın elini öptü ![]() Vali Çalışıcı, Türkiye Kızılay Derneği Eskişehir Şubesi’nin "Kardeş Okul" protokolü imzaladığı 30 Ağustos İlköğretim Okulunu, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan ve Kızılay Şube Başkanı Fahrettin Peksaygılı ile ziyaret etti ![]() Gültepe Mahallesi’ndeki okulun eksiklerini yerinde tespit eden Vali Çalışıcı, daha sonra bazı sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti ![]() ![]() 8 tane 8 nasıl 1000 eder? Bunun üzerine 4-C sınıfından Mine Uysal adlı bir kız öğrenci de Vali Çalışıcı’ya "8 tane 8 nasıl 1000 eder" diye sordu ![]() Vali Çalışıcı, soruyu bir süre düşünüp yanıtlayamayınca, "Bükemediğin bileği öpeceksin" dedikten sonra öğrenci Mine Uysal’ın elini öptü ![]() Daha sonra öğrenci, sorunun yanıtının, "888’e 88 ekleyip üç 8 toplandığında 8 tane 8’in kullanılarak 1000 rakamına ulaşıldığını" söyledi ![]()
![]() |
Cevap : Vali'ye Öğrencinin Elini Öptüren Soru! |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : Vali'ye Öğrencinin Elini Öptüren Soru!helal böyle valiye wallahi |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Vali'ye Öğrencinin Elini Öptüren Soru! |
![]() |
![]() |
#3 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Vali'ye Öğrencinin Elini Öptüren Soru!hee heeyt kımın valısı be bu vali ES ES ' in bolu macı bi cafede izledi cafedekı herkeze yemeklerini ve içeçeklerini kendi ısmarladı ( buda ek bılgı)
|