Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elini, soru, valiye, öğrencinin, öptüren

Vali'ye Öğrencinin Elini Öptüren Soru!

Eski 05-29-2008   #1
cansel

Vali'ye Öğrencinin Elini Öptüren Soru!

Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı, inceleme yaptığı ilköğretim okulunda sohbet ettiği öğrencilerden birinin yönelttiği "8 tane 8 nasıl 1000 eder" sorusunu bilemeyince küçük kızın elini öptü

Vali Çalışıcı, Türkiye Kızılay Derneği Eskişehir Şubesi’nin "Kardeş Okul" protokolü imzaladığı 30 Ağustos İlköğretim Okulunu, İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan ve Kızılay Şube Başkanı Fahrettin Peksaygılı ile ziyaret etti

Gültepe Mahallesi’ndeki okulun eksiklerini yerinde tespit eden Vali Çalışıcı, daha sonra bazı sınıflara girerek öğrencilerle sohbet etti Çalışıcı, öğrencilere sorduğu bir matematik probleminin doğru yanıtını alamayınca, çözümünü tahtada gösterdi ve "Bu soru yüzünden sizin gibi okurken 100 pide kaybettim" dedi
8 tane 8 nasıl 1000 eder?

Bunun üzerine 4-C sınıfından Mine Uysal adlı bir kız öğrenci de Vali Çalışıcı’ya "8 tane 8 nasıl 1000 eder" diye sordu
Vali Çalışıcı, soruyu bir süre düşünüp yanıtlayamayınca, "Bükemediğin bileği öpeceksin" dedikten sonra öğrenci Mine Uysal’ın elini öptü

Daha sonra öğrenci, sorunun yanıtının, "888’e 88 ekleyip üç 8 toplandığında 8 tane 8’in kullanılarak 1000 rakamına ulaşıldığını" söyledi

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Vali'ye Öğrencinin Elini Öptüren Soru!

Eski 05-30-2008   #2
haticee

helal böyle valiye wallahi
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-30-2008   #3
J_TERRY

hee heeyt kımın valısı be bu vali ES ES ' in bolu macı bi cafede izledi cafedekı herkeze yemeklerini ve içeçeklerini kendi ısmarladı ( buda ek bılgı)

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com