![]() |
Dişleri Beyazlatmanın 2 Yolu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dişleri Beyazlatmanın 2 YoluÖncelikle yazıyı okuyup hatırımı soran eski dostlarıma selam ve sevgiler ![]() ![]() ![]() Zaten profesyonel çalışmalarımızda da hastalarımızın hergeçen gün daha özenli, daha bilinçli ve ilgili olduklarını görüyorum ![]() ![]() Eskiden dişleri şekil olarak çok iyi durumda bile olsa rengi istenenden koyu ise ve kişiyi çok rahatsız ediyorsa mutlaka dişleri kestirerek porselen kuron (kaplama) yaptırmak zorunda kalınıyordu ![]() ![]() Artık sarı ya da gri renkli dişlerle yaşanmak zorunda değil insanlar ![]() ![]() ![]() Farklı şekillerle gelen diş beyazlatma sorularının bazıları; Soru: Şimdiden sorumu cevapladiginiz icin tesekkurler sigara yuzunden on alt dislerimin arkasinda lekeler olustu sigarayi biraktim dislerimi her gun duzenli olarak fircaliyorum ama lekeler gecmiyor ![]() Cevap : Dişlerimizi fırçalayarak yaptığımız bakımlarda üzerinde diş taşlarının oluşumunu, çürük oluşturabilecek birikintileri ve lekelerin oluşmasını engelleyebiliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Soru: Selamlar ;harika yazınızı okudum benim sorum ,ne kada fırçalasamda dişlerim beyaz görünmüyor sigara kullanmam hiç birzaman 1 yılda bir temizletirim ama bazı reklamlarda bezalatma ilaçları ve ışık yöntemiyle beyazlatma diye bir şey var bunun gerçeklikle alakası varmıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Cevap : Dişlerin üzerindeki lekeleri temizledikten sonra ortaya çıkan dişin esas rengi eğer arzu ettiğimiz renkten daha koyu ise diş beyazlatma (bleaching) yöntemleri ile dişin rengini açmak mümkündür ![]() Bu yöntemde önce beyazlatma yapılacak kişiye muayene yapılarak kişinin bu işleme uygun olup olmadığı incelenir ![]() ![]() ![]() Bu işlemin temelde iki tekniği vardır Birinci teknik ofis bleaching denen hekimin muayenehanede yaptığı beyazlatmadır ![]() ![]() ![]() İkinci yöntem evde beyazlatma işlemidir ![]() ![]() ![]() Bazen her iki tekniği birlikte kullanarak hızlı ve risksiz yaptığımız ofis beyazlatmayı 6 ayda bir evde beyazlatma ile destekleyerek kalıcı olmasını da sağlıyoruz ![]() Diş estetiği tabii ki çok önemli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|