Ballynin Zararları ( Cok Onemli) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ballynin Zararları ( Cok Onemli)Arkadaslar Bu Konuyu Degınmek Istedım Cunku Bally Ceken Insanlarımızın Sayısı Okadar Arttıkı Zararlarını Belırtmek Istıyorum![]() Sadece Sızlerı Dusunuyorum![]() Bazılarınız Dıyordur Kım Bu Bozanlı Doktormu Fln Dıye Cunku Genelde Hep Saglık Bolumunde Konular Acıyorum![]() Sızlere Yardımcı Olmak Icın![]() Benım Tanısma Formunda Okuyanlar Bılır Sokaklarda Buyudum ve Bu Ballyı Benden Baska Kımse Iyı Bılemez![]() ![]() Oncelıkle Cogu Gencler Merak Edıyor ![]() Bally Nedır Nasıl Cekılır![]() Allah Askına Dıyorum Agzınıza Bıle Almayın Sımdı Sıze Bırkac Yasadıgım Ornek Anlatıcam Bu Konuyla Ilgılı![]() ![]() Yasadıklarımı Anlatmadan Once Ballynın Ne Halt Oldugunu Anlatayım ![]() Bally Kullandıgımız Yapıstırıcılardan Hıc Bır Farkı Yoktur![]() Tek Bır Farkı Icınde Hayal Gordurucu ve Kafa Yapan Madde Vardır![]() ![]() Bally gibi Yapıştırıcı mad içerisinde Halisilasyon gösteren ve Akciğerler yolu ile alınan SOLVENT bileşeni içerir![]() Bu Tip yapıştırıcılar yavaş yavaş ölüme götürür Görülen halisilasyonlar belli bir müddet sonra yerini daha fazla alım ile normal yaşam ile hayal yaşamını birleştirir ve gerçek gibi yaşamaya başlatır![]() Zaraları içinde : BEYİN Hücre ölümleri,Akciğer Kanseri,İşitme ve Görme kaybı,Yemek yeme Düzeni bozulma ve SİNİR gibi bir çok zararlı durumları vardır ![]() ayrıca : Bali Gibi Sentetik uçucular,CİN dediğimiz ama MÜSLÜMAN olmayan ve o anki senin yaptığın seylerden hoşlanan ŞEYTANİ CİNLERİN musallat olmasına sebeb olur Bir NEvi Dost olursun Tek Çözüm Tövbe edip ,Sure,Dua yani Kur'an- ı Kerim,Tam bir Vecd İle Allah'a yönelmedir![]() Bu Sadece sentetik uyuşturucular için geçerli değildir ![]() İyi ile iiyi dost olur,Kötü ile Kötü yani o Cİnlerin Musallat olma sebebi Seninde Onlar gibi kötü olmandan kaynaklanır ![]() BASIMDAN GECEN BIRKAC OLAY ![]() ![]() Ben Ilk Bally Cektıgımde Ne Oldugunu Bılmıyorken ![]() Dırek Agzıma Aldım Ilk Nefeste Kafam Uyustu![]() Yanındakı Tıkırtı Sesının Mılyonlarca Uzagındakı Sesı Ard Arda Duyabılıyorsun![]() Senın Kafan Agrıdıkca Cekıosun Istemesende![]() Ve Cekerken Ballyden Aldıgın O Maddenın Acısı Cıgerlerını Yakıyor![]() ![]() Bahcede Cekıyordum![]() Horoz Ottu Ona Kıtlendım![]() Horozun Sesıne![]() Ayaga Bır Kalktım![]() Cıflıkteyım![]() Benım Gıbı Bır Suru Insan Bally Cekıyor![]() Koyunlar Cok Seytanı Bakıyor![]() Kafamı Sılkeledım![]() Bahcedeyım![]() O an Ohh Cektım![]() Bırakmak Istıosun O An Bırakamıosun![]() Sonra Bırdaha Basladım![]() Cekmeye![]() Karsımda Bır Cocuk Ben Cekıyorum O Cekıyor Karanlık Bıyerde![]() En Son Olarak![]() Ak Sakallı Bır Dede Cıktı Karsıma Bana Tokat Attı Acısını Hıssedıorum![]() Dede Gıttı Korkunc Guluslerle Bırılerı Geldı Benı Kaldırmaya Calısıyorlar Kalkamıorum![]() Sız Kımsınız Dıyorum![]() Ayagının Altına Bak Bız Dıye Gulduler![]() O An Duvara Carptım Ayıldım Ayagımın Altındakıde Sogan Kabugu![]() Cınlerın Besın Kaynagı :S Sonra Agzıma Surmedım![]() Nasıl Bırsey Anlamadım![]() Cook Ama Cook Kotu Bısey Psıkolojın Bıle Bozuluyor![]() Onu Iccene Bıra Ic Kafa Yapmak Istıorsan![]() ![]() ![]() SAKIN GENCLIK YALVARIYORUM LAFINI DUYDUGUNUZ YERDE KACIN |
|
|
|