![]() |
Yürek Dediğin Sadece Bir Organ Değil... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yürek Dediğin Sadece Bir Organ Değil...Babası öldü ![]() Yetim büyüdü ![]() Üvey evlat oldu ![]() Tutuklandı ![]() Hapse atıldı ![]() Sürüldü ![]() İşsiz kaldı ![]() Şöyle yazıyordu o sıkıntılı günlerde kaleme aldığı günlüğüne; 'Harcamalarım fazla değil, zira gelirim hep az ![]() Hastalandı, böbreklerinden ![]() Vuruldu, göğsünden ![]() Mesleğinden atıldı ![]() İdama çarptırıldı ![]() Kardeşleri öldü ![]() Çocuğu olmadı ![]() Boşandı ![]() Karaciğeri iflas etti ![]() Evet ![]() ![]() ![]() Mustafa Kemal Atatürk bu ![]() ![]() ![]() Evladı olmayan bir yetimin, duygularını anlatın ![]() ![]() ![]() Anlatın ki, o yetimin, evlatlarımıza bıraktığı hediyenin kıymetini anlasın evlatlarımız ![]() Cumhuriyet, çocuklara anlatıldığı gibi, folklorik bir müsamere coşkusundan ibaret değil çünkü ![]() ![]() ![]() Anlatın ki, kökeninde barınan derin hüznü kavrasınlar ![]() İşte liste yukarıda ![]() Kısacık ömründe bir insanın başına ne felaket gelebilirse gelmiş ![]() ![]() ![]() Bunu anlatın ![]() ![]() ![]() Direnen, teslim olmayan ruhu anlatın ![]() ![]() Korkmasınlar engellerden ![]() Korkmasınlar yalnız kalmaktan ![]() Korkmasınlar işsizlikten ![]() ![]() ![]() Korkmasınlar parasızlıktan ![]() Korkmasınlar alçaklardan ![]() Korkmasınlar doğrulardan ![]() Yürek dediğin ![]() ![]() ![]() Sadece organ değil Bunu anlayın !!! Ve Bir Anı; ↓↓↓↓↓↓↓↓↓ İzmir kurtulmuş, çok tatlı bir yorgunluk, Ankara'ya hareket edecekler ![]() ![]() ![]() Trene binerler ve kompartımana çekilirler ![]() kompartımanının kapısını çalar ![]() yıkamaktadır ![]() böylesiniz?' der ![]() unutmuşsunuz ![]() ![]() yaptım üşüdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ATAMIZ SAYESİNDE ÖYLE RAHAT UYUYORUZ Kİ; HALA UYANAMADIK ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|