|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayını, ilkbaharın, karşılıyor, mart, renkleriyle, sanat |
![]() |
İş Sanat Mart Ayını İlkbaharın Tüm Renkleriyle Karşılıyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İş Sanat Mart Ayını İlkbaharın Tüm Renkleriyle KarşılıyorGeride bıraktığı yüzlerce konserle, dünyaca ünlü müzisyenlerin durağı haline gelen İş Sanat Mart ayında da klasik müziğin yıldızlarından dünya müziğinin ustalarına, Türk şiirinin mihenk taşlarından virtüözlere ve çocuklar için fark yaratan etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor ![]() Klasik müzik dinleyicilerinin merakla beklediği Alman tenor Thomas Quasthoff'u, 25 Mart akşamı köklü bir geçmişe sahip Camerata Salzburg eşliğinde ağırlayacak olan İş Sanat, 7 ve 8 Mart'ta İngiltere'nin en seçkin oda müziği topluluklarından Academy of St ![]() ![]() ![]() Virtuoso serisinin ikinci konserinde ise olağanüstü kariyerine 15'i Grammy ödüllü 75'den fazla albüm sığdıran ünlü çellist Yo-Yo Ma ve İngiltere'nin en özgün piyanistleri arasında gösterilen Kathryn Stott, 10 Mart Perşembe akşamı İstanbulluları dönemler ve ülkeler arasında müzikal bir yolculuğa çıkaracak ![]() Özellikle yurt dışında verdikleri konserlerle Türk ritimlerini evrensel bir yorumla dünyaya duyuran Yarkın Ritim Grubu, 5 Mart Cumartesi akşamı sürpriz bir konserle İstanbullular ile buluşacak topluluklardan? Geçtiğimiz yıl Ferda Anıl Yarkın ve Erkan Oğur'la birlikte muhteşem bir konsere imza atan topluluk, bu kez dinamik Balkan ritimlerini, Romanyalı Mahala Rai Banda ile birlikte seslendirecek ![]() İş Sanat'ın geleneksel şiir dinletilerinin konuğu ise Önce Aşk Vardı isimli şiir dinletisiyle aşkın, ölümün, hüznün ve İstanbul'un şairi Ümit Yaşar Oğuzcan olacak ![]() ![]() Memet Ali Alabora ve Emir Gamsızoğlu'nun çocukları klasik müzikle tanıştırdıkları interaktif gösterileri Çocuklar İçin Notada Yazmayanlar, bu sezonun son gösterisiyle 27 Mart Pazar İş Sanat sahnesinde olacak ![]() İş Sanat Balkan ateşiyle ısınacak 1994 yılında Fahrettin ve Ferruh Yarkın tarafından kurulan Yarkın Ritim Grubu İş Sanat'ta gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini ekliyor ![]() ![]() Balkan Gecesi: Varyasyonlar, Balkan müziğinin en dinamik örneklerini bu müziğin ustalarından dinleme fırsatı sunuyor ![]() ![]() Müzikal bir hayal İş Sanat'ta gerçek oluyor Academy of St ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yo-Yo Ma özel bir programla geliyor ![]() Olağanüstü kariyerine 15'i Grammy ödüllü 75'den fazla albüm sığdırmanın yanı sıra rafine enstrüman tekniği ve farklı projeleri hayata geçiren çok yönlülüğüyle dünyanın en çok tanınan müzisyenlerinden biri olan Yo-Yo Ma Virtuoso serisi kapsamında İş Sanat'a geliyor ![]() ![]() Ümit Yaşar'ın dizeleri İş Sanat'ta hayat buluyor Türk şiirinin en büyük şairlerini İstanbullular ile buluşturan İş Sanat'ın Mart ayındaki konuğu "Benim hayatım roman değil, baştanbaşa şiirdir, aşktır" diyen Ümit Yaşar Oğuzcan olacak ![]() ![]() ![]() Keman ve piyanonun kusursuz uyumuna tanıklık edin Dünya klasik müzik sahnelerinin muhteşem ikilisi Vadim Repin ve Nikolai Lugansky, İş Sanat'ın Virtuoso serisi kapsamında 19 Mart Cumartesi akşamı unutulmaz bir konser verecek ![]() ![]() Dünyayı fetheden ses İstanbul'a geliyor Dünya müzik sahnesinin en güçlü seslerinden bariton Thomas Quasthoff, 25 Mart akşamı ilk kez İstanbullu hayranlarıyla buluşmak üzere İş Sanat'a geliyor ![]() ![]() ![]() Notada Yazmayanlar sürprizlerle be sezona veda ediyor Memet Ali Alabora ve Emir Gamsızoğlu'nun çocukları klasik müzikle tanıştırdıkları interaktif gösteri Çocuklar İçin Notada Yazmayanlar bu sezonun son gösterisiyle 27 Mart Pazar günü İş Sanat sahnesinde olacak ![]() ![]() Kaynak: haberler ![]() |
![]() |
![]() |
|