Office2003 Cd Mizi Sp2 İle Güncelleyelim. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Office2003 Cd Mizi Sp2 İle Güncelleyelim.Office 2003 cd mizi office sp2 ile güncelliyoruz böylelikle güncel ve cd key istemeyen bir cd ye kavuşacağız![]() Öncelikle Office2003 SP2 yi Buradan indiriyoruz Bu link Office 2003 Türkçe içindir İngilizce kullanan arkadaşlar webden kolayca bulabilirler![]() Adım1-Ofis Kurulum Dosyalarının Ayıklanması ![]() C sürücümüze "Ofis2003" ve "SP2" adında 2 klasör oluşturuyoruz Ve indirdiğimiz güncelememizi de buraya kopyalayıp ismini SP2 olarak değiştiriyoruz![]() ![]() Şimdi Ofiice11 cd mizi cd sürücümüze yerleştiriyoruz Ve başlat menüsünden çalıştıra tıklayıp E:setup exe /a yazıp onaylıyoruz (Buradaki E harfi cdmizin bulunduğu sürücüdür )![]() Açılan Kur ekranında Kuruluş,cd key bilgilerimizi yazıyoruz burada dikkat edeceğimiz nokta "Yükleme Konumu" için "Gözat"butonuna tıklayarak C sürücümüzde oluşturduğumuz Ofis2003 klasörünü seçmektir "İleri" butonu ile bir sonraki Lisans penceresine geçiyoruz Sözleşmeyi kabul edip tekrar "ileri" Butonuna tıkladığımızda dosyalar ayıklanmaya başlayacaktır![]() ![]() Dosyalar ayıklanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayıklama işlemi başarılı ![]() ![]() ![]() C:Ofis2003 klasörünün içeriği ![]() ![]() ![]() Adım2-Servis Paketinin Ayıklanması ![]() Tekrar Başlat/Çalıştır a tıklayıp C:SP2 exe /Q /C /T:C:SP2 yazıp onaylıyoruz![]() ![]() Sp2 Dosyaları birkaç saniyede SP2 klasörüne ayıklanıyor ![]() ![]() C:SP2 klasörünü içeriği ![]() ![]() ![]() ![]() Adım3-Servis Paketinin Cd İçeriğine Entegresi Tekrar Başlat/Çalıştıra tıklıyotuz ve aşağıdaki kodu (tırnak işaretleri olmadan)yazıp onaylıyoruz ![]() "msiexec /p C:SP2MAINSP2ff msp /a C:Ofis2003PRO11 msi SHORTFILENAMES=TRUE /qb"![]() Güncellemeler uygulanıyor ![]() ![]() Tekrar Başlat/Çalıştıra tıklayıp Aşağıdaki kodu yazıp onaylıyoruz ![]() ![]() "msiexec /p C:SP2OWC11SP2ff msp /a C:Ofis2003OWC11 MSI SHORTFILENAMES=TRUE /qb"Son pencerede kapandıktan sonra sp2 entegreli Ofis2003 cd içeriğimiz hazırlanmış oluyor ![]() Bundan sonra Ofis2003 klasöründen Setup exe yi çalıştırıp kurulumu ve güncellemeleri kontrol edebilirsiniz Eğer herşey yolunda ise Veri cd si olarak yazdırabilirsiniz![]() NOT :Bu işlemlerin hepsini tek bir komut dosyasında toplayıp ekledim Ekteki dosyayı kullanacaksanız sadece servis paketini c sürücünüze kopyalayıp ismini SP2 exe olarak değiştirmeniz ve rar içindeki 2 cmd dosyasını çalıştırmanız yeterli![]() ![]() Sevgiler ![]() Teşekkürler ÇestOFİSGN (Alıntı) |
|
|
|