Limewire Pro 4.8.1 (Resimli Anlatım) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Limewire Pro 4.8.1 (Resimli Anlatım)LimeWire PRO 4 8 1 Meşhur paylaşım programı LimeWire'ın Pro gold sürümü ![]() Bu upload ettiğim full yani istediğiniz gibi kullanın Program ücretsizdir Zaten programı daha önce forumumuzda vermiştim Şimdi ise nasıl alıçtırıldığını anlatıyorum![]() Mükemmel bir program Azıcık bir ipucu yazın onunla ilgili şarkı,video aklınıza ne geliyorsa buluyor Ve indirme hızıda baya hızlı Yani kısacası çok başarılı bir program Herkeze tavsiye ederim Kullanımı nasıl mı?İşte böyleKULLANIMI Programı indirip bilgisayarımıza kurduktan sonra programı açıyoruz ![]() ![]() ![]() Ve araya tıklayıp indireceğimiz dosya çeşidini seçiyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() İndireceğimiz dosya örneğin bir mp3 dosyası olsun Ses'e tıklıyoruz ve arayacağımız mp3'ü yazıyoruz ve enter'a basıyoruz![]() ![]() ![]() ![]() Biraz bekliyoruz O aramasını bitirince veya bitirmeden öncede olur,şu yolu izliyoruz ve şarkıyı bilgisayarımıza indiriyoruz![]() ![]() ![]() Daha sonra altta ne kadar süre kaldığı vs yazıyor oRası %100 olunca şarkı inmiş demektir![]() Aynı yöntemi uygulayarak diğer çeşitleride yükleyebilirsiniz Mesela filim vs indirmek için video ya tıklayı aratırsınız İşte bukadar basit Ve bu program çok başarılı hemen istediğinizi buluyor ve indiriyorsunuz![]() Ha unutmadan şöyliyeyim İndirilen dosyalar şuraya indirilir:bilgisayarım/c:/Documents and Settings/(bilgisayarınızın isimimesela benimki şöyle CHUCKY)/shared Shared sosyasının içinden ulaşabilirsiniz Umarım faydalı olabilmişimdir![]() || || ||/ V DOWNLOAD BY CHUCKY |
|
|
|