|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adını, koyuyorum, soyadınıda, yalancı, şerefsiz |
![]() |
Adını Yalancı Koyuyorum, Soyadınıda Şerefsiz!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Adını Yalancı Koyuyorum, Soyadınıda Şerefsiz!!!![]() Hangi tükenmez kalem tükenmeden yazabilir acaba benim acılarımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni KALBİMDE tertemiz bir aşkla severken, sen beni alnında kara bir leke gibi taşımışsın meğer ![]() ![]() Gözlerini yollarına dikipte, bir ömür hasretle yolunu gözlediğim, umutsuzca beklediğim ADAM! İŞTE SEN!!! ![]() SENki bana bunca çileleri çektiren ![]() ![]() SEN o bembeyaz hayallerimin üstüne kapkara bulutlar çöktürdün ![]() ![]() ![]() ![]() ANLARMISINKİ EY YAR!! Her zil çaldığında sevdiğin gelmiştir diye heyecanla kapıya koşmanın ne demek olduğunu ![]() ![]() ![]() ![]() BİLİRMİSİNKİ EY YAR!! Kaç geceyi yalnızlığımla birlikte hıçkırıklara boğulmuş ve tek bir söz söylemeye bile takati kalmamış bir hasta gibi geçirttin bana ![]() ![]() Sevdiğin sana ömrünü bağlamışken, onu aldattığında UTANIRMISIN EY ZALİM!! Utanırmısın o masum aşkı kirli bir mendil gibi sokaklara atıpta çiğnettiğinde ![]() ![]() ![]() SEN VARYA HEM SEVMESİNİ BİLMEYEN HEMDE AŞK İÇİN HİÇ DEĞMEYEN BİRİSİN!! Nesin sen! KİMSİN! ne sanıyorsun kendini hint kumaşı falanmı! Metrelerce boyun olsa YİNEDE BİR MİLİM ETMEZ SENİN ERKEKLİĞİN!! Kalıbada vursan hani 10 tane adama bedelsin, ama gerçekte TEK BİR ADAM BİLE ETMEZSİN!! ARtık susucam, bişey demicem sana,, gidiyorum mutlu ol ![]() ![]() Giderayak içimde bana yadigar bıraktığın nefretin hatırına, ADINI YALANCI KOYUYORUM, SOYADINIDA ŞEREFSİZ!!! alıntı ![]()
|