|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arkadaşının, erkek, genç, konuşmalar, kız, telefon |
![]() |
Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar... |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...Bu kadar mı diyordu ![]() Sevgin ![]() ![]() ![]() Ya ne sandın sen seni sevdiğimi mi?dedi "DELİKANLI" Kız yıkılmıştı ![]() ![]() sessizce Bir ara kızın hıçkırıklarını duydu ![]() Ne o yoksa ağlıyormusun? Değer mi? Senin ayrıldığını söyleriz insanlara benim için fark etmez ![]() ![]() ![]() Genç kız hıçkırıklar içinde çıkan boğuk sesiyle bardağı taşıran son söze dayanamadı ![]() Anlamadın mı sersem sen yada ben ne fark eder? AYRILDIĞIMIZA AĞLIYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() "Delikanlı" sustu! ![]() ![]() ![]() Oysa genç kız bunları söylerken onu"SEVİYORDU" ![]() Daha öncede sevmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu sözler karşısında direne gururu vardı ![]() "GURUR" ve "SEVGİ"ne kadar ters kelimeler ve sonunda "SEVGİ"terazide ağır bastı ![]() ![]() Telefonu kapatırken delikanlı soğuk bir sesle "ELVEDA" Genç kız ise gururunu ayaklar altına alrak son bir defa "SENİ SEVİYORUM" dedi ![]() Telefonu kapatırken delikanlı düşündü ![]() ![]() ![]() Niye niye yapmıştı?Oysa onu o anda seviyordu ve bunu itiraf etmek için tekrar aradı ![]() ![]() Fakat telefon cevap vermedi genç kızın evine gitti ![]() ![]() ![]() Kalabalık vardı ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz sonra içerden ağızının kenarında kan bulunan SOĞUK BİR CESED çıktı ![]() ![]() Delikanlı yıkılmıştı ve göz yaşlarını tutamadı ELVEDA dememişti ![]() ![]() ![]() UYAN!UYAN!UYAN! dediysede duymadı genç kız bir ara delikanlı kızın elindeki buruşmuş kağıdı gördü ![]() ![]() ![]() Buğulanmış gözlerini silerek kağıdı okudu ve Genç kız şöyle yazmıştı: TÜM SEVİLENLERE VE SEVENLERE İBRET OLSUN ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar... |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...tşkler gulhan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...gzlmiş bnce thanks:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
sameg
|
![]() Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...çoqq qüselmiş saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ışıl27
|
![]() Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...hakkaten etkılendım tesekkuler paylasım ıcın ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...ççook gusel yha |
![]() |
![]() |
|