![]() |
Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniz |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizarkadaşlar forumsinsiyle nasıl tanıştınız neden üye oldunuz önce bn başlım tamamen rastlantı googlede arama yaparken karşıma çıktı ve öylelikle üye oldum
![]() |
![]() |
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniz |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma SebebinizKorku bölümünde satanistlerle ilgili resimler vardı bende araştırma yapıyordum bilgiler topluyordum aslında hiç sevmem ama ilgimi çekiyorlar üye olmadan bakılmıyordu o yüzden sonra forumu öğrendikten sonra güzel olduğunun farkına vardım konu için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizsayende üye oldm yhaa iikide olmuşum yaff xDxD:Green_Colorz_PDT_06
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
..coe..
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizüstümdeki arkadas sayesinde üye oldm
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizbende üstümdeki diomuşum herkes üsütündeki sayesinde olmuş :) ben arkadaşım sayesinde olsum ama o buraya girmeyi bırakdı ben dadandım resmen:)diyebilirim:) iyiykide girmişim tşkler KAPLAN ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizben bir şairle ilgili araştırma yapıyordum,bir şiirini arıyordum o ara gördüm,aslında üye olmadanda faydalanabiliyotdum ama misafirler için yazılan bir yazı varya ilk girdiğinizde,onu okuduğumda çok hoşuma gitti ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
sam00
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniztesadüfen gördüm içeriklerine baktim sevdim üye oldum:):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
_bushra_
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizben gothicc girll sayesinde üye oldum (: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kakao
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniztesadüfler zincirinden ibaret üyeliğim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma SebebinizBen de internetten arama yaparken siteyi gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ışıl27
|
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniztatıa'nın bana tawsıyesıyle uye oldum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniznette bir şey arıyordum bu site geldi üyelik istedi ben de sinir oldum ![]() Eh dedim madem öyle üye olacakmışız laylaylom değil kalıcı üye olayım (Anlaşılan çok kızmışım) o gün bu gün burdayım:)
|