Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Protesto Ediyorum !...

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrımcılığını, ediyorum, kadınerkek, protesto

Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!!

Eski 06-01-2008   #1
kezban

Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!!

ben bir anadolu teknik lisesinde bilgisayar bölümü öğrencisiyimstaj yapmam gerekiyor fakat kızım diye beni hiçbir yer almadıbende inat ettim torpille girmicem diesonunda bir rehabilitasyon merkezinde iş buldum
benim daha çok sey öğrenebileceğim firmalar torpille bayan eleman alıyormusbende bu eşitsizliği,bu ayrımı protesto ediyorum
(kusura bakmayın ya çok doluyum bu konudahazır protesto imkanı verilmişken edim dedim)

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : kadın-erkek ayrımcılığını protesto ediyorum!!

Eski 06-01-2008   #2
[KAPLAN]

Cevap : kadın-erkek ayrımcılığını protesto ediyorum!!

Ülkemizde torpilsiz güzel birşeylere ortak olabilmek gerçekten çok zor Şüphesiz bu adaletsizlik, çevremizin kısmen de olsa ahlaki düzeyini görmemize imkan sağlıyor Demek ki eğitim ve öğretim konusunda yeterli hassasiyeti göstermiyor, bir bakıma dinimizin de güzelliklerini hayatımıza yansıtamıyoruz Belki de hayatımızın olmazsa olmazlarına vermediğimiz bu önem, sizin ve sizin gibi daha birçok insanımızı bu adaletsizlik zincirine ortak ediyor Kimisi direncini kaybedip yenik düşüyor, kimisi sizin gibi mücadelesini sürdürüyor Protestonuzda size canı gönülden katılıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!!

Eski 06-01-2008   #3
kezban

teşekkür ederim desteğin işin:) yaşını ve işini bilmiyorum ama iş sahibi değilsen ve bir gün iş sahibi olursan bayan elemanları koşulsuz almanı rica ediyorum:Sben yine şanslıyım torpilsiz bir şekilde bir rehabilitasyon merkezinin otomasyonunu düzenlicem(bunada şükür)Allah bizim gibilere kudret versin(amin)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-02-2008   #4
onur02

Türkiyede no torpil no iş bu böyle dönen bi kısır döngüsü
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-09-2008   #5
sudenaz

haklısın kezbancım aynı sıkıntıyı bence çektim bende bilgisayar bölümü öğrencisiyim ve staj için devlette yapmamım daha iyi olduğunu söylediler özel şirketler hiç almıyor zaten valla gına gelmişti ha en sonunda benide kabul etmişler koskide bilgi işlemde yapıcam çok şükür ALLAH herkese yardım etsin haklısın torpilsiz olmuyor valla bu işler açıkcası benimkide sonuç olarak torpile dayalıydı bizim tüm sınıf devlette yapıcak zaten geneli belediyede bazısı koskide falan hepimiz torpille gördük açıkcası sizin gibi torpil kullnamadan girenler bize hakkınızı helal edin lütfen kezban sendende helallik istiyorum benim içime dert olur şimdi bu valla
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-09-2008   #6
kezban

canım ne dert ediyorsunhakkım gani gani helal olsunbenim sitemim gençliğinde bizim gibi iş aradıgı unutan ve insanlara tepeden bakan,yetmiyormus gibi erkek ayrımcılıgı yapıp,torpile dayalı form dolduran patron bozuntularınasen içini ferah tut :)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-10-2008   #7
sudenaz

saol canım:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com