|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrımcılığını, ediyorum, kadınerkek, protesto |
![]() |
Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!! |
![]() |
![]() |
#1 |
kezban
|
![]() Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!!ben bir anadolu teknik lisesinde bilgisayar bölümü öğrencisiyim ![]() ![]() ![]() ![]() benim daha çok sey öğrenebileceğim firmalar torpille bayan eleman alıyormus ![]() (kusura bakmayın ya çok doluyum bu konuda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : kadın-erkek ayrımcılığını protesto ediyorum!! |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : kadın-erkek ayrımcılığını protesto ediyorum!!Ülkemizde torpilsiz güzel birşeylere ortak olabilmek gerçekten çok zor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!! |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!!teşekkür ederim desteğin işin:) yaşını ve işini bilmiyorum ama iş sahibi değilsen ve bir gün iş sahibi olursan bayan elemanları koşulsuz almanı rica ediyorum:S ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
onur02
|
![]() Cevap : Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!!Türkiyede no torpil no iş bu böyle dönen bi kısır döngüsü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!!haklısın kezbancım aynı sıkıntıyı bence çektim bende bilgisayar bölümü öğrencisiyim ve staj için devlette yapmamım daha iyi olduğunu söylediler özel şirketler hiç almıyor zaten valla gına gelmişti ha en sonunda benide kabul etmişler koskide bilgi işlemde yapıcam çok şükür ALLAH herkese yardım etsin haklısın torpilsiz olmuyor valla bu işler açıkcası benimkide sonuç olarak torpile dayalıydı bizim tüm sınıf devlette yapıcak zaten geneli belediyede bazısı koskide falan hepimiz torpille gördük açıkcası sizin gibi torpil kullnamadan girenler bize hakkınızı helal edin lütfen kezban sendende helallik istiyorum benim içime dert olur şimdi bu valla ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!!canım ne dert ediyorsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Kadın-Erkek Ayrımcılığını Protesto Ediyorum!!saol canım:) |
![]() |
![]() |
|