![]() |
Karayollarından Trafik Sloganları |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Karayollarından Trafik SloganlarıYol ver, bir dakika kaybet, ya da boşver, herşeyini kaybet Hatalı sollama, diğer dünyaya yollama ![]() Fast driving Last driving! Sevdiğiniz kişilerde yolları kullanıyor ![]() Trafik kurallarına uyun, olmaz ölümle oyun ![]() Yaya iken ne isen, sürücü iken de o'sun Ne hızlı ne yavaş, her an dikkat vatandaş ![]() Arabana güvenip hızınla övünme, hatalı sollayıp sonradan dövünme ![]() Çiğnemezsen kuralı, ne ölü ne yaralı ![]() Sürat yapma felakettir, sabrın sonu selamettir ![]() Uyarsan trafik levhalarına, sağ salim gidersin yoluna ![]() Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin ![]() Uymazsan trafik kuralına, uyarlar hazır olan imama Atalarına kavuşmak istiyorsan hızlı, çocuklarına kavuşmak istiyorsan yavaş ![]() Yavaş git hız yapma, ecel kavşağına sapma ![]() Hayat ucuz değil, trafik kuralları lüzumsuz değil ![]() Hız yapmak bir zevkse, yaşamak daha büyük bir zevktir ![]() Hızını umutlarına göre ayarla ![]() Kural tanımayan kişi, ölüme koşmaktır işi ![]() Hızlı yaşadım, hızlı sürdüm; sonunda sürünen ben oldum demeyin Sayın sürücüler, trafik ışıkları kavşak süsleri değildir Yavaş olun, yaşam arkanızda kaldı ![]() Hayatınıza dur demek istemiyorsanız, kırmızı ışıkta durun ![]() Yavaş olun, hayatınızı solluyorsunuz ![]() Emniyet kemeri tekerlekli sandalyeler kadar bağlayıcı değildir ![]() Hayat bir yarıştır, fakat bir ralli değil ![]() Dikkatli sür, insanın yedek parçası bulunmaz ![]() Hızını şimdi mi, yoksa hastanede mi keseceksin
![]() |
Cevap : Karayollarından Trafik Sloganları |
![]() |
![]() |
#2 |
Reelking
|
![]() Cevap : Karayollarından Trafik SloganlarıFast driving Last driving tuttum bunu :D
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
djdem
|
![]() Cevap : Karayollarından Trafik SloganlarıYavaş git hız yapma, ecel kavşağına sapma ![]() Dikkatli sür, insanın yedek parçası bulunmaz ![]() Hızını şimdi mi, yoksa hastanede mi keseceksin bunlarda bnm hoşuma gtii süpermiş:D ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
arma
|
![]() Cevap : Karayollarından Trafik SloganlarıLÜTFEN KURALLARA UYALIM
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gulhan
|
![]() Cevap : Karayollarından Trafik SloganlarıDikkatli sür, insanın yedek parçası bulunmaz ![]() gerçekten öyle emegıne saglık
|