|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, büyükçekmece, hoşdere, ilköğretim, istanbul, okulu |
Hoşdere İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul Büyükçekmece |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hoşdere İlköğretim Okulu Bilgileri İstanbul BüyükçekmeceHoşdere İlköğretim Okulu Hakkında - Hoşdere İlköğretim Okulu Tanıtım - Hoşdere İlköğretim Okulu Resimleri - Hoşdere İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hoşdere İlköğretim Okulu İstanbul Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hoşdere İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hoşdere İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hoşdere İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hoşdere İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Okul Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE Adı: HOŞDERE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HOŞDERE KÖYÜ ESENYURT/ BÜYÜKÇEKMECE /İST ![]() Telefon Numarası: 2126720942 Faks Numarası: 2126729912 Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkul Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|