|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balaban, bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu |
Balaban İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Balaban İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliBalaban İlköğretim Okulu Hakkında - Balaban İlköğretim Okulu Tanıtım - Balaban İlköğretim Okulu Resimleri - Balaban İlköğretim Okulu İletişim Balaban İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Balaban İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Balaban İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Balaban İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Balaban İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Balaban İlköğretim Okulu Tarihçesi: Balaban da ilkokul 1935 yılında açılmıştır Sadece 1 -2 -3 sınıf olarak açılan okul 4 ve 5 sınıf için öğrencilerini Derbent’e gönderiyormuş Ancak 1945’ten sonra 5 sınıflı 3 öğretmenli Birleştirilmiş sınıflı sisteme geçilmiş zamanla eğitime verilen önem artmıştır 1960-1970’li yıllarda genç nüfusun artması eğitime verilen önemi arttırmıştır Ancak 1998 yılına kadar Birleştirilmiş Sınıflı eğitim sürmüştür![]() Balaban İlköğretim Okulu inşaatı 1996 yılında başlamıştır Okul inşaatı 1998 yılında tamamlanmıştır Tamamen Balaban’da yaşayan vatandaşlar tarafından yapılan okul yetişmekte olan yeni nesile ruh kazandırmış daha önceden 5 sınıftan ayrılmış gençler 6 sınıfta eğitime tekrar başlamıştır![]() 1998-1999 Öğretim yılında eğitime başlayan okulun teknik donanımı her geçen gün artmaktadır ![]() Öğretime başlanılan yıl yaşanan donanım eksikliği kısa bir sürede olsa sıkıntı yaratmıştır Ancak okul personelinin üstün gayreti ve velilerin okul ile kaynaştırılması her geçen gün araç-gereç donanımını attırmıştır![]() Balaban İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: BALABAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BALABAN KÖYÜ MERKEZ MAHALLESİ Telefon Numarası: 2623532278 Faks Numarası: 2623532278 E-mail Adresi: Web Adresi: - Balaban İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
|
|
|