|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, demir, diler, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu |
![]() |
Diler Demir İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Diler Demir İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDiler Demir İlköğretim Okulu Hakkında - Diler Demir İlköğretim Okulu Tanıtım - Diler Demir İlköğretim Okulu Resimleri - Diler Demir İlköğretim Okulu İletişim Diler Demir İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Diler Demir İlköğretim Okulu Vizyonu: Ekonomik ve sosyal acıdan zor durumda olan üstün/özel yetenekli öğrencilerin yeteneklerini insanlığın yararına dönük geliştirmek, onları toplumumuza yön verecek liderler olarak yetiştirmek ve onlara uygun bir öğrenme ortamı sunmak ![]() Gebze de eğitim öğretim hizmetlerinde öncü ve lider kuruluş olma vasfını yakalamak Diler Demir İlköğretim Okulu Misyonu: Eğitim misyonumuzu aşağıdaki hedefler doğrultusunda gerçekleştirmeyi amaçlamaktayız Türk Milli Eğitiminin Hedefleri Doğrultusunda etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunma, Sosyal ve kültürel yönden gelişmiş ilgi ve yeteneklerinin farkında demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş bireyler yetiştirmek ![]() Her öğrencinin bireysel özelliklerini ve yeteneklerini belirlemek ve onların bu yeteneklerini en üst düzeye kadar çıkarmak ![]() Sürekli değişen dünyaya öğrencileri hazırlayacak ve onlara, dünyaya anlamlı katkılarda bulunmalarını sağlayacak eğitimi sunmak Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak amacıyla topluma katkıda bulunmak ![]() Diler Demir İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DİLER DEMİR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Köşklüçeşme Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2626416304 Faks Numarası: 2626438657 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|