|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, dayanışması, emek, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu |
Emek Dayanışması İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Emek Dayanışması İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliEmek Dayanışması İlköğretim Okulu Hakkında - Emek Dayanışması İlköğretim Okulu Tanıtım - Emek Dayanışması İlköğretim Okulu Resimleri - Emek Dayanışması İlköğretim Okulu İletişim Emek Dayanışması İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Emek Dayanışması İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Emek Dayanışması İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Emek Dayanışması İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Emek Dayanışması İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Emek Dayanışması İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: EMEK DAYANIŞMASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YUVAM AKARCA 2 ETAP KARŞISI ALİKAHYA/ İZMİTTelefon Numarası: 2623194179 Faks Numarası: 2623192165 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz
|
|
|
|