|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, kuvayi, milliye, okulu |
Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliKuvayi Milliye İlköğretim Okulu Hakkında - Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu Tanıtım - Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu Resimleri - Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu İletişim Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: KUVAYİ MİLLİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DÜNYA BANKASİ KALİCİ KONUTLARİ MALTA MAHALLESİ ADA:21 KUVAYİ MİLLİYE İLKÖĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 2623291124 Faks Numarası: 2623291124 E-mail Adresi: Kaynak : webrehberi biz
|
|
|
|