|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, bursa, büyükorhan, ilköğretim, okulu, sarnıç |
Sarnıç İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükorhan Bursa |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sarnıç İlköğretim Okulu Bilgileri Büyükorhan BursaSarnıç İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan Hakkında - Sarnıç İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan İletişim Bilgileri - Sarnıç İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan Resimleri - Sarnıç İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan Tanıtımı - Sarnıç İlköğretim Okulu Bursa ![]() Sarnıç İlköğretim Okulu Bursa Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sarnıç İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sarnıç İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sarnıç İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sarnıç İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BURSA / BÜYÜKORHAN Adı: SARNIÇ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SARNIÇ KÖYÜ/ BÜYÜKORHANBURSA Öğretmen Durumu: Okul Müdürü: Ali İhsan GÜLENÇ Müdür Yardımcısı: Yok 2 Sınıf öğretmeni 3 Okulun Derslik Sayısı: 24 Okulun Şube Sayısı: 55 İletişim Bilgileri: Tel: 0224 85810136 Köy Nüfusu: 6007 Köyün İlçeye uzaklığı: 10 Km8 Köyün İle Uzaklığı: 100 Kmkaynak:webrehberi biz www meb gov tr
|
|
|
|