|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilecik, bilgileri, bozüyük, ilköğretim, necatibey, okulu |
![]() |
Necatibey İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Necatibey İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Necatibey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Necatibey İlköğretim Okulu Resimleri - Necatibey İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Necatibey İlköğretim Okulu ilçemizin en eski okullarından birisidir ![]() ![]() ![]() ![]() Okul binasının günün şartlarına cevap verememesi ve çok yıpranmış olması nedeniyle okulumuz geçici olarak 1993 - 1994 öğretim yılında ilçemiz 4 Eylül ilköğretim okuluna taşınmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 12 derslik, 1 Anasınıfı, 1 Müdür odası, 2 Müdür yardımcı odası, 1 Öğretmenler odası, 1 adet araç odası, 1 Hizmetli odası, 1 depo, her katta biri öğretmenlere ait olmak üzere dörder kabinli tuvaletler mevcuttur ![]() OKULUN ADI VE VERİLİŞ NEDENİ 1930 yılında Tapu Tescili yapılan Okulumuza 1920 yılında T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Necati (1894 - 1929) 1894 yılında İzmir'de doğdu ![]() ![]() ![]() İstiklâl Mahkemesi başkanlığı yaptı ![]() ![]() ![]() İki yıl kadar Öğretmenler Birliği başkanlığında bulundu ![]() ![]() ![]() Mustafa Necati, 1928'de eğitimimizi daha üstün bir duruma getirmek için acele alınması gereken tedbirleri düşünmüş ve kanun haline getirmişti ![]() ![]() Onun zamanında kabul edilmiş kanunlarla öğretmenlik, bir meslek haline geldi ![]() 1928'de Türk harflerinin kabul edilmesiyle eğitimimizde görülen gelişme de onun zamanında gerçekleşti ![]() Necatibey İlköğretim Okulu Bilecik Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / BOZÜYÜK Adı: NECATİBEY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Necatibey llköğretim Okulu Bozüyük/Bilecik Telefon Numarası: 2283140034 Faks Numarası: 2283141097 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİLECİK - BOZÜYÜK - Necatibey İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|