|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilecik, bilgileri, ilköğretim, okulu, pazaryeri |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Pazaryeri Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Pazaryeri BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Pazaryeri'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Pazaryeri'deki İlköğretim Okulları - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında BİLECİK / PAZARYERİ ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz, 1949-1950 Eğitim öğretim yılında " DEVRİM İLKOKULU " adı altında hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun yapımı tamamen İlçemiz yardım sever halkın gayretleriyle olmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2002-2003 Eğitim - Öğretim yılında okulumuzda devlet tarafından yapılan tadilatla ahşap pencereler PVC ile değiştirildi ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilecik Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / PAZARYERİ Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Atatürk ilköğretim Okulu Sadri Turan Cad ![]() Telefon Numarası: 2283814420 Faks Numarası: 2283812053 E-mail Adresi: 386600@meb ![]() ![]() Web Adresi: BİLECİK - PAZARYERİ - Atatürk İlköğretim Okulu ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|