![]() |
Yoksun...Yokum..Yokuz... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yoksun...Yokum..Yokuz...![]() Avuçlarımda uçurum kokusu, Kendimden düşüyorum ![]() Bir masala uzanıyor sevmelerim, Aşktan çaldıklarım dikiliyor karşıma, Kaçak şehirlerin adressiz yüreği oluyorum ![]() Hadi gir cümlelerime, Ayaklandır tüm kelimelerimi, Seni taşıyan kambur harflerin alnından vur ![]() Gecenin tüm karanlığını devir üzerime, Şah damarlarımın sıcaklığını kes, Buz tutsun bedenim ![]() Gözlerinin kaldırımlarından düşür beni, Yağmala yüreğimdeki tüm sevmeleri, Kalp atışlarıma ihanetini düşür, Dudak titreyişlerime aldanışlarımın kelimelerini sığdır ![]() Bana şiirler yazdıran kadın Hadi alkışla kendini, Yalan karıştı gerçeğe, Aldanışlarıma sığdır yarım kalmış tüm yalanlarını ![]() Gözlerime göm aldatışları, Hadi adını sen koy sol yanımdan aldığım darbenin ![]() Uğruna ölmeyi göze aldığım uçurum çiçeği, Şimdi senden düşüyorum, İçimi acıtan ayazlardan bile keskinsin ![]() Boğuluyor şarkımız yutkunuşlarımda, Dilim dikenli bir tel, Tüm duvarlarımın çığlıkları devriliyor üzerime, ![]() Söyle bana hangi acıya başkaldırmam gerek? ![]() Elimde yarım kalmış bir şiir ![]() Senli zamana asıyorum yüreğimi Çığlıklarımdan vuruluyor benliğim ![]() Hadi tüm yalanlarınla alkışla beni Boğ yalanlarınla tüm masumiyetimi ![]() Sen Kötürüm bir zamanın yaşananları ; kirli bir dünyanın çıkarısın artık ![]() Oysa benim sana olan sevdam ![]() Bir cami avlusunda bırakılmış çocuk gözlerindeki masumiyetti, Yükselen ezan sesi kadar berraktı sana, En masum hallerimin gölgesinde yaşıyordum seni ![]() Kimseye anlatmadan, aldatmadan! Ve şimdi çocuk kalbim yarasa sürüsü tarafından katlediliyor, Geceyi kanatıyor bakışlarım, Pimini çektiğin yüreğim kan kaybında ![]() Tüm siyahlar artık benim ![]() Rengi yok yaşanmışlıkların, Hak ettim! Sevdim ![]() ![]() ![]() Haykırışlar yetmese de kırılışlarıma, Sorgusunu bitiremeden sen düşüncelerinin alnından vuruyorum ![]() Yoksun, yokum, yokuz ![]() Bitti ![]() alıntı
|