|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, balıkesir, bilgileri, ilköğretim, okulu, savaştepe, şuuri |
![]() |
Savaştepe Ali Şuuri İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Savaştepe Ali Şuuri İlköğretim Okulu Bilgileri Savaştepe BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Savaştepe'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Savaştepe Ali Şuuri İlköğretim Okulu Tanıtımı - Savaştepe Ali Şuuri İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Savaştepe Ali Şuuri İlköğretim Okulu Hakkında ![]() VİZYON-MİSYON VİZYONUMUZ Vizyon; Ne olmak istiyoruz sorusunun cevabıdır ![]() ![]() ![]() İstiyoruz ki: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki: Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() ![]() Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Misyon; bir okulun "neden varız?" sorusunun cevabıdır ![]() İlkelerimiz: Bizi öğrencilerimizi velileri ve okulumuzun içinde bulunduğu toplumu yönlendirir ![]() ![]() ![]() Savaştepe Ali Şuuri İlköğretim Okulu Balıkesir Savaştepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SAVAŞTEPE Adı: SAVAŞTEPE ALİ ŞUURİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İSTİKLAL MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2665521132 Faks Numarası: 2665521132 E-mail Adresi: 963929@ meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - SAVAŞTEPE - Savaştepe Ali Şuuri İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|