![]() |
"Hasret Düştü Gözlerime" |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
"Hasret Düştü Gözlerime"![]() "Hasret Düştü Gözlerime" Yine İstanbul hasreti gözlerimde O ![]() Vefasız aşk ![]() Nelere şahidim ah nelere Kaç defa bu gözler dalıp kaldı kadehlerde Buruk rakı tadında Şarkılar yudumladı bu dilim ''Benzemez kimse sana tavrına hayran olayım'' Yine İstanbul hasreti gözlerimde Martı çığlıkları karışıyor vapur sesine Yakamozlar dalgalarla oynaşta aşikare Balık kokuları burnumda Saatlerse durmazlar ötesinde Gelin şehrim ![]() Yine İstanbul hasreti gözlerimde Ağaçlar yeşermede çorak gönlümde İnzivaya çekilirken ömrüm şimdi Ellerin okşuyor yavaş yavaş ensemi Susturdum tüm şehirleri Dudaklarımda kıvrım kıvrım hüzün Dinlesene ![]() ![]() ![]() Özledim seni işte ![]() Yine İstanbul hasreti gözlerimde Hep usumda puslu gizemli Beyazıt meydanındaki dönen martılar misali Düşüncelerim sır veren kanatlarında İnanki boşuna deyil iç geçirişlerim Uçurdun ya beni acımasızca Bambaşka diyarlara ![]() Yinede küskün deyilim Bilemem hangi zaman hangi saat hangi gün Umutla vuslat barıştığında Belki gelirim Nasılda yanlızlığı salmıştın üstüme Özlemlerim düşüyor damla damla Yığılıyor içimde bir şeyler üst üste Aslında İstanbul bahane "alinti"
![]() |
Cevap : "Hasret Düştü Gözlerime" |
![]() |
![]() |
#2 |
arma
|
![]() Cevap : "Hasret Düştü Gözlerime"ŞİİRLER BENİM ÇOK HOŞUMA GİDER BUDA HOOŞUMA GİTTİ PAYLAŞIM İÇİN TŞK
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : "Hasret Düştü Gözlerime"resimler süper dı emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bonsoir
|
![]() Cevap : "Hasret Düştü Gözlerime"şiir de resimler de çok güzel paylaşım için tşkrrrr:notworthy: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : "Hasret Düştü Gözlerime"ellerine salık cnm çok gzldi paylaşımın için ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
jasmine
|
![]() Cevap : "Hasret Düştü Gözlerime"emeğine sağlık cnm güzel bir paylaşımmm
|