|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| 2008, ayının, başarılı, mayıs, su perisi ve gulhan, üyeleri |
Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008 |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008 Yaptıkları kaliteli paylaşımlarıyla ailemize ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışan değerli arkadaşlarımızdan " su perisi ve Gulhan " , mayıs ayının en başarılı üyeleri seçilmiştir
Bu güzel paylaşım ve bir o kadar değerli yorumlarıyla ilginin, ödülün en güzelini hak eden değerli arkadaşlarıma bizzat teşekkürlerimi sunar, daima bizlerle olmalarını temenni ederim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarımızı tebrik etmeyi ihmal etmeyelim lütfen![]() ![]() ![]() |
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008 |
|
|
#2 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008tebrikler arkadaşlar ![]() :) en çoq siz hakediyodunuz ![]() :)
|
|
|
#3 |
|
sıradışı
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008tebrikler arkadaşlar başarılarınız devamını dilerim tabiki her kulvarda
|
|
|
#4 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Tebrik ederim
|
#5 |
|
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Sevgili Kaplan, bu güzel yorumunuz beni çok sevindirdi Layık görmüş olduğunuz bu konum için çok ama çok teşekkür ediyorum Saygılarımla![]() ![]() ![]()
|
|
|
#6 |
|
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Sevgili Gülhan, sitemizin gonca güllerinden birisin ve ayrıc birde ayın üyesi olmuşsun, ne kadar güzel ![]() ![]() ![]() Başarılarının devamını diliyorum tatlım![]() ![]() ![]() Sevgiyle kal![]() ![]() ![]() Hep bizle kal![]() ![]() ![]()
|
|
|
#7 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008paylaşımlarını zevkle okuduğum ve daima da okuyacağım tebrikler arkadaşlar![]() ![]()
|
|
|
#8 |
|
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Şengül hn çok teşekkürker![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#9 |
|
suskun
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Birbirinden değerli iki arkadaşımız herikinizide tebrik ederim ![]() ![]() ![]() Hakettiğiniz yerdesiniz
|
#10 |
|
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Teşekkürler Sevgili Suskun Kızım ![]() ![]() ![]() ![]() :38:38
|
|
|
#11 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008arkadaşlar tebrik ederim başarılarınızın devamını diliyorum bu arada ben su perisi hanımefendinin daha önce olacağını tahmin etmiştim hep bizimle olmanız dileğimle tebrik ediyorum ikinizide
|
#12 |
|
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Gözyaşııııı, çok teşekkür ederim Gel kan almaya gidelim :Green_Colorz_PDT_01 espiri nasıl ama![]() ![]() ![]() ![]() Yorumun harikaydı![]() ![]() ![]()
|
|
|
#13 |
|
pesimistt
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008tbrk eder başarıLarınızn dewamını diLermm (:
|
|
#14 |
|
seyito
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008tebrikler arkadaşlar başarılarınızın devamımnı dilerim
|
|
|
#15 |
|
su perisi
|
Cevap : Mayıs Ayının En Başarılı Üyeleri: " Su Perisi ve Gulhan " / 2008Çookk teşekkür ederim arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerinize sağlık![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|