Okuldan Seçmeler |
|
|
#1 |
|
virüs
|
Okuldan Seçmelernot1:aşağıdaki yazılar benim okulumdan mezun öğrencilerin halen okulumuzda öğretmenlik yapan bir hocamız hakkında internette yazdıklarıdır ![]() not2:yine de mağdur olunabilecek bir durumu ortadan kaldırmak adına hocamın adını mehmet olarak değiştirdim ![]() *eskişehirli bomba lise öğretmeni her dalda öğretmenlik yapmışlığı vardır hatta bir rivayete göre öğretmenlik yapmadan önce muhasebeciymiş*arkadaşlar şimdi össden önceki son virajdayız bundan önce de bundan bi önceki virajdaydık diyebilmiş bir matematik öğretmeni *öğrencileriyle şu diyaloğa girebilen bir matematik öğretmeni: ayarcı öğrenci: hocam çemberin köşesini bulmuşlar mehmet hoca: nası olur la o zaman arabanın tekerleği nası dönüo? kim bulmuş lan öyle şey mi olur? aynı öğrenci: hocam tales bulmuş mehmet hoca: ha o bulduysa doğrudur *tuvalette sigara içerken koşa koşa bizi basmaya gelirdi gözcü derdi ferruh geliyo lan atın sigaraları diye atabilen atardı atamayan s*ç*rdı![]() kollarından tutardı şu diyolog geçerdi;(m:mehmet s: sigara içen öğrenci) m: olum sigara içtin mi? s: yok hocam asla kullanamam m: olum delikanlı ol sigara içtin mi? s: yok hocam valla içmedim m: mertol yavrum mert ol s: ya hocam m: mert ol dedim m: e eue ![]() evet ama içmicem bidaha f: içersen s ![]() arım tahtana m: peki ![]() *birgün bunun sınavındayız bi arkadaş bana kopya veriyor mehmet hoca gördü uyardı acayip sinirlidir, vukuatı çokyur yani neyse sonra bu bir kez daha gördü böyle elemana yaklaştı sakince beni çok severdi elemana geldi bir anda bir elini enseden biri elini ceketten tuttu kaldırdı, sınıfın ön tarafına resmen fırkattı ben kafayı eğdim tabi nasıl büzüğüm ama sonra öne gitti bizim elemanı bikaç tekmeledi aldı kağıdı tekme tokat attı dışarı sonra tabi ben de ne kopya ne bişey sinirlenirse kaçın ![]() *kafası karıştırkça gönlü bolaran bir hocamızdır kendisi ![]() gelecek nesilleri bilgilendirmek açısından mehmet hocadan boş sorudan 7 puan almanın sırrını açıklıyorum efendim şöyle ki:1) mehmet hoca gazlanarak sınavları sınıfta okuması saglanır bu esnada kendisi kağıdını okuduğu öğrenciyi yanına çağırarak hatalarını gösteren eğitim gönüllüsü bir insandır 2) kağıdı okunan arkadaş hocanın yanına gittiğinde sınıfın agzı laf yapan elemanlarından bir kaçı mehmet hocanın başına doluşur 3) lagaluga yapmak suretiyle mehmet hocanın kafası daha ilk sorudan karıştırılır( bu esnada hoam bu soruya benden şu kadar puan çalışır benden bukadar puan çalışır, hocam gs hatrına bi puan hocam iki puan da ES ES hatrına vb ![]() )4) eger kağıtta boş bir soru ile karşılaşırsa hocam ben bu soruyu yapmıştım ama silmişim bakın izleri duruyo cümlesi kurulur mehmet hoca şöyle inanmaz bir bakış atar![]() bu esnada yine arkadaşlar hocam bakın buraya formülü yazmış izi şurda aa buraya 3 yazmış hah sonuç da burda hocam gördünüz mü şeklinde cümleler sarfetmelidir![]() eger bu aşamaları gerçekleştirirken yeterli çabayı göstermişseniz boş sorudan puan alırsınız ![]() benim bugüne kadar boş sorudan alındığını bildiğim maksimum puan 7 oldu![]() kolay gelsin*çok küfür etmesinden dolayı müdüre şikayet edildikten sonra sınıfa girip bi güzel ceketini de çıkartıp "ben size ne zaman küfrettim lan eşşollleşşşeklerrr" diyerek sınıfın komple error vermesine neden olmuş matematikçi ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
flipper
|
ayarcı öğrenci: hocam çemberin köşesini bulmuşlar mehmet hoca: nası olur la o zaman arabanın tekerleği nası dönüo? kim bulmuş lan öyle şey mi olur? aynı öğrenci: hocam tales bulmuş mehmet hoca: ha o bulduysa doğru bence bu matematikçi değildir ![]() ![]() kesin sahte kararnameyle göreve başlamıştır![]() ![]() ![]() eline sağlık virus çok hoş olmuş teşekkürlerr ![]() ![]()
|
|
|
|