|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, fatih, ilköğretim, merkez, okulu |
![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Balıkesir Merkez'deki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu Hakkında AMAÇLARI : Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bilimsel ve çağdaş düşünüp çağın teknolojisinden yararlanabilen, Milli ve ahlaki değerleri benimsemiş, insan haklarına saygılı, yapıcı ve araştırıcı, eğitime önem veren insanlar yetiştirmek ![]() KURUM TİPİ : A-İlköğretim ÖĞRENİM ŞEKLİ : Normal OKUTULAN YABANCI DİL : İngilizce OKUL MÜDÜRÜ : Hasan ŞEN Okulumuz 14 Eylül 1992 tarihinde eğitime açılmıştır ![]() OKUTULAN SEÇMELİ DERSLER : 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() BAŞARILAR : Okulumuz, Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetlerde önemli başarılar elde etmiş, Şeref Köşemizde bunlara ait alınan şilt, kupa ve madalyaları ve belgeleri sergilemekten onur duymaktadır ![]() OKS sınav sonuçları il ortalamasının üzerindedir ![]() 2010-2011 Eğitim Öğretim yılı sonunda; 3 And ![]() 38 And ![]() 76 And ![]() 117 öğrencimiz Anadolu statüsündeki liselere yerleşmiştir ![]() BİNA DURUMU Binanın Özellikleri : Okul 2 binadan oluşmaktadır ![]() Pafta :21 L III b, Ada :4209, Parsel :1, Yüzölçümü :8750m2 – 940m2 Bina yapım yılı : 1992 Kaloriferli, Aydınlatma ve Su Kanalizasyonu sistemi projelidir ![]() Dershaneler A Blokta : 18 B Blokta : 19 Ayrıca A Blokta 2 adet Anasınıfı Dersliği B Blokta’da 1 adet Teknoloji Tasarım dersliği ve Destek Eğitim Sınıfı bulunmaktadır ![]() Laboratuar A Blokta : 1 Adet Bilişim Teknolojileri sınıfı B Blokta : 1 Adet Fen ve Teknoloji Laboratuarı vardır ![]() Bilişim Teknolojileri sınıfında; 1 adet server, 20 adet öğrenci PC Bilişim Teknolojileri sınıfı 1998-1999 öğretimi yılında Bilgisayarlı Eğitime Destek kapsamında kurulmuştur ![]() Okul Ve Sınıf Kitaplığı : A Blokta yer alan okul kütüphanesinde 750 adet kitap bulunmaktadır ![]() ![]() Depo-Ambar-Arşiv A Blokta: 1 Arşiv, 1 Depo, B Blokta : 1 hizmetli odası mevcuttur ![]() Spor Salonu B Blokta 1 adet Çok Amaçlı Salon ve spor salonu bulunmaktır ![]() İdari Birimler : A Blokta: 1 adet Müdür Yardımcısı 1 adet memur odası, 1 adet okul-aile birliği odası ve arşiv bulunmaktadır ![]() B blokta: 1 adet müdür odası, 1 adet müdür yardımcısı odası, 1 adet memur odası, 1 adet öğretmenler odası, 1 adet rehber öğretmen odası, 1 adet rehber öğretmen odası, 1 adet formatör öğretmen odası , 1 adet hizmetli odası, 1 adet kantin ve 1 adet çok amaçlı salon bulunmaktadır ![]() Okul Bahçesi Okul bahçesinde 1 futbol sahası ve 1 basketbol sahası bulunmaktadır ![]() ![]() ÖĞRETMEN SAYISI : Okul Öncesi 2 I ![]() II ![]() İDARECİ SAYISI : 1 Müdür 2 Müdür Yardımcısı ÖĞRETMEN DURUMU Türkçe : 4, Matematik : 2, Fen ve Teknoloji : 3, Sosyal Bilgiler : 1, İngilizce : 4, Din Kül ![]() ![]() ![]() Görsel Sanatlar : 1, Beden Eğitimi : 2, Teknoloji Tasarım : 2, Bilişim Teknolojileri : 1, Okul Öncesi : 2, Rehber Öğretmen : 1, Sınıf Öğretmeni : 23, TOPLAM : 54 D-MEMUR VE HİZMETLİ : 2 Memur, 2 kadrolu Hizmetli ve 1 sözleşmeli eleman görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / MERKEZ Adı: FATİH İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Toygar Mah ![]() Telefon Numarası: 2662270238 Faks Numarası: 2662270444 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - MERKEZ - Fatih İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|